Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας
28 Ιουν

Oλοκληρώθηκε η διανομή τροφίμων μέσω του Προγράμματος ΤΕΒΑ ( ΙΟΥΝΙΟΣ 2021) στο Δήμο Φαρσάλων

SHMA1                                   teba

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η διανομή τροφίμων και ειδών καθαριότητας σε δικαιούχους του προγράμματος «Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης» (ΚΕΑ) που πληρούσαν τα κριτήρια ένταξης και επιθυμούσαν την παραλαβή των προϊόντων, στο πλαίσιο υλοποίησης του προγράμματος «Επισιτιστικής & Βασικής Υλικής Συνδρομής για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για Απόρους (ΤΕΒΑ/FEAD)».
Η διανομή πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 24 Ιουνίου 2021 στο χώρο της Σκεπαστής Αγοράς Φαρσάλων.
Προϊόντα που θα διανεμήθηκαν: βόειο κρέας, χοιρινό κρέας, γραβιέρα, φέτα, αλεύρι, ελαιόλαδο, μαρμελάδα, ρύζι, φακές, φασόλια, ζυμαρικά, καθαριστικό γενικής χρήσης, οδοντόβουρτσα, σαμπουάν, σκόνη για πλύσιμο ρούχων, υγρό πιάτων (σύνολο 16 προϊόντα).
Η διανομή υλοποιήθηκε από την Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου Φαρσάλων-(ΔΗ.Κ.Ε.ΦΑ). Στη διάρκεια της διαδικασίας παρευρέθηκε και ο Δήμαρχος Φαρσάλων κ. Ιορδάνης (Μάκης) Εσκίογλου.
Η όλη προσπάθεια συντονίστηκε από την Πρόεδρο της ΔΗ.Κ.Ε.ΦΑ και υπεύθυνη διανομής κ. Ευαγγελία Χαμορούσου, ενώ στην όλη προσπάθεια συνέφεραν η Διευθύντρια της ΔΗ.Κ.Ε.ΦΑ Βέρα Β. Κυρίτση καθώς και στελέχη της κοινωνικής δομής Κέντρο Κοινότητας με Παράρτημα Ρομά της ΔΗ.Κ.Ε.ΦΑ.

teba111

 

teb1

teb2