Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας
03 Μαρ

Δράση δικτύωσης με τον Εμπορικό Σύλλογο Φαρσάλων

shmakk

Η προσπάθεια κοινωνικής ένταξης και προώθησης της απασχόλησης των Ρομά χρειάζεται συνεργασία και στήριξη από όλους του φορείς της κοινωνίας. Τα στελέχη του Παραρτήματος Ρομά Κέντρου Κοινότητας Δήμου Φαρσάλων της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Φαρσάλων, Βασιλική Λιάπη κοινωνιολόγος και Αναστασία Κλάρα οικονομολόγος του προγράμματος, πραγματοποίησαν δράση δικτύωσης με τον Εμπορικό Σύλλογο Φαρσάλων.
Ο Ιωάννης Τσούλης Πρόεδρος του Συλλόγου καθώς και τα μέλη Καλουζάκης Χρήστος, Παπαποστόλου Σωτηρία και Μπακαλέξη Ελένη μας υποδέχθηκαν με πολύ φιλική διάθεση και πνεύμα συνεργασίας. Πραγματοποιήθηκε μια πολύ εποικοδομητική συζήτηση σχετικά με τις ιδιαιτερότητες των Ρομά και προτάθηκαν διάφοροι τρόποι και μέσα για την ομαλή τους ένταξη στην αγορά εργασίας.
Στόχος της συνάντησης ήταν η ενημέρωση σχετικά με την διαθεσιμότητα των ανέργων Ρομά και η γενική συμβουλευτική υποστήριξη τους ώστε να ενταχθούν στην αγορά εργασίας.
Το Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Φαρσάλων, υλοποιείται από την Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου Φαρσάλων (ΔΗ.Κ.Ε.ΦΑ) στα πλαίσια της Πράξης ΕΣΠΑ «Επιχορήγηση ΔΗΚΕΦΑ για την λειτουργία Κέντρου Κοινότητας Δήμου Φαρσάλων». Το πρόγραμμα εντάσσεται στο Περιφερειακό Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Θεσσαλίας 2014-2020 και συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο (ΕΚΤ).
Επικοινωνία:
-Ισόγειο Δημαρχιακού Καταστήματος, Πλατεία Δημαρχείου, Τ.Κ. 40300, Φάρσαλα, Τηλ.2491350167-168,e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
-Παράρτημα Ρομά: Οικισμός Λυόμενων Κατοικιών Ρομά, 3η Πτέρυγα Εργατικών Κατοικιών, Τηλ. 2491025805, e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

        shmakk2

1677135089661 002