Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας
18 Νοε

Δράση ευαισθητοποίησης του Κέντρου Κοινότητας στο Γυμνάσιο Βαμβακούς Φαρσάλων

 shmakk

kk1

Την Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2022 τα στελέχη του Κέντρου Κοινότητας Δήμου Φαρσάλων της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Φαρσάλων – (ΔΗ.Κ.Ε.ΦΑ), η Κοινωνική Λειτουργός Μπακαρού Παρασκευή και η Ψυχολόγος Τσέντζου Ιωάννα, πραγματοποίησαν δράση Ευαισθητοποίησης των μαθητών του Γυμνασίου Βαμβακούς Φαρσάλων.
Στόχο της δράσης αποτέλεσε η βελτίωση των σχέσεων των μαθητών με τους εκπαιδευτικούς αλλά και η βελτίωση των μεταξύ τους συναναστροφών.
Ειδικότερα, έμφαση δόθηκε στις αρχές που διέπουν την υγιή επικοινωνία, τον αλληλοσεβασμό και τη διαχείριση διάφορων συμπεριφορών μέσα στη σχολική μονάδα. Μέσα από βιωματικές ασκήσεις οι μαθητές είχαν την ευκαιρία να αλληλοεπιδράσουν και να γνωριστούν καλύτερα μεταξύ τους.

Το Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Φαρσάλων, υλοποιείται από την Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου Φαρσάλων (ΔΗ.Κ.Ε.ΦΑ) στα πλαίσια της Πράξης ΕΣΠΑ «Επιχορήγηση ΔΗΚΕΦΑ για την λειτουργία Κέντρου Κοινότητας Δήμου Φαρσάλων». Το πρόγραμμα εντάσσεται στο Περιφερειακό Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Θεσσαλίας 2014-2020 και συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο (ΕΚΤ).
Επικοινωνία:
-Ισόγειο Δημαρχιακού Καταστήματος, Πλατεία Δημαρχείου, Τ.Κ. 40300, Φάρσαλα, Τηλ. 2491350167-168,e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
-Παράρτημα Ρομά: Οικισμός Λυόμενων Κατοικιών Ρομά, 3η Πτέρυγα Εργατικών Κατοικιών, Τηλ. 2491025805, e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

kk2

kk3

shmakk2