Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας
14 Ιαν

ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΕΓΓΥΗΜΕΝΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ (Ε.Ε.Ε.) Ενημέρωση για υποβολή αιτήσεων

 kentrokoinotitas

Δελτίο Τύπου
Ενημέρωση για υποβολή αιτήσεων
Το Κέντρο Κοινότητας και το Παράρτημα Ρομά Δήμου Φαρσάλων της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης – ΔΗ.Κ.Ε.ΦΑ., σας ενημερώνουν πως λόγω τεχνικού προβλήματος, μέχρι σήμερα δεν έχει καταστεί εφικτή η ανάκληση των εγκεκριμένων αιτήσεων του Ελάχιστου Εγγυημένου Εισοδήματος, η ισχύς των οποίων έληγε στις 31 Δεκεμβρίου και οι ωφελούμενοι πολίτες έπρεπε κατά τον μήνα Ιανουάριο 2022 να υποβάλλουν νέα αίτηση.
Κατόπιν αυτού, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με το Κέντρο Κοινότητας και το Παράρτημα Ρομά προκειμένου να ενημερώνονται για την πορεία της αίτησης του και να κλείνουν ραντεβού για να υποβάλλουν νέα αίτηση.
Λόγω Covid-19 παρακαλούνται όλοι οι πολίτες να εισέρχονται στο προκαθορισμένο ραντεβού ώστε να αποφεύγεται ο συνωστισμός και η διασπορά του ιού .
Υποχρεωτική η χρήση μάσκας.
Το Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Φαρσάλων εντάσσεται στο επιχειρησιακό ¨Περιφερειακό Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Θεσσαλίας 2014-2020¨ και συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο.
Για πληροφορίες σχετικά με τις παρεχόμενες υπηρεσίες και τις δράσεις του Κέντρου Κοινότητας:
-Ισόγειο Δημαρχιακού Καταστήματος, Πλατεία Δημαρχείου, Τ.Κ. 40300, Φάρσαλα, Τηλ. 2491350161,e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
-Παράρτημα Ρομά: Οικισμός Λυόμενων Κατοικιών Ρομά, 3η Πτέρυγα Εργατικών Κατοικιών, Τηλ. 2491025805, e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

shmakk2