Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας
06 Οκτ

Συμμετοχή του Κέντρου Κοινότητας με Παράρτημα Ρομά σε Δράση Εθελοντισμού

 

shmakk

Την Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου 2021 οι Κοινωνικές Δομές της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Φαρσάλων – (ΔΗ.Κ.Ε.ΦΑ), ΚΔΑΠ, Παιδικός Σταθμός Ρευματιάς, Κέντρο Κοινότητας (υποέργο1) και Παράρτημα Ρομά Κέντρου Κοινότητας (υποέργο2) συμμετείχαν ενεργά και στήριξαν τη διεξαγωγή του «8ου Αχίλλειου Άθλου» Ημι-μαραθώνιου Δρόμου (21,1 χλμ) και 5ου Αγώνα Δρόμου (5,2 χλμ) μεταφέροντας τα υγιή αθλητικά πρότυπα και το ευ αγωνίζεσθαι.

Στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στον Δήμο μας, συμμετείχαν αθλητές από όλη τη χώρα και φυσικά από την περιοχή των Φαρσάλων.
Η εκκίνηση δόθηκε στις 9:00 π.μ. από το Πάρκο Απιδανού και ο τερματισμός ήταν στην πλατεία Δημαρχείου.

Τα στελέχη των 2 υποέργων του Κέντρου Κοινότητας βρισκόταν στην Γραμματεία Τερματισμού στην κατηγορία 21,1 χλμ και 5,2χλμ παρέχοντας στους συμμετέχοντες το ειδικό μενού αποκατάστασης, νερό καθώς και το μετάλλιο Τερματισμού.

Το Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Φαρσάλων εντάσσεται στο επιχειρησιακό ¨Περιφερειακό Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Θεσσαλίας 2014-2020¨ και συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο.
Για πληροφορίες σχετικά με τις παρεχόμενες υπηρεσίες και τις δράσεις του Κέντρου Κοινότητας:
-Ισόγειο Δημαρχιακού Καταστήματος, Πλατεία Δημαρχείου, Τ.Κ. 40300, Φάρσαλα, Τηλ. 2491350161,e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
-Παράρτημα Ρομά: Οικισμός Λυόμενων Κατοικιών Ρομά, 3η Πτέρυγα Εργατικών Κατοικιών, Τηλ. 2491025805, e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

shmakk2

dhkef axil2

dhkef axilios1