Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας
17 Μαρ

Δράση ενημέρωσης και πληροφόρησης του Κέντρου Κοινότητας Δήμου Φαρσάλων

shmakk

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Δράση ενημέρωσης και πληροφόρησης του Κέντρου Κοινότητας Δήμου Φαρσάλων

Τα στελέχη του Κέντρου Κοινότητας Δήμου Φαρσάλων της Δημοτικής Κοινωφελής Επιχείρησης ΔΗ.Κ.Ε.ΦΑ., προτείνουν στους γονείς ορισμένες δραστηριότητες με τα παιδιά κατά τη διάρκεια της παραμονής τους στο σπίτι.

Το παιχνίδι αποτελεί μέσω αλληλεπίδρασης και προωθεί τη διαδραστική μάθηση. Μέσα από αυτό τα παιδιά αναπτύσσουν νέες δεξιότητες, ανακαλύπτουν τον κόσμο γύρω τους και πολλές φορές αποκτούν άμυνες που θα τους βοηθήσουν στην ενήλικη ζωή.

Το Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Φαρσάλων εντάσσεται στο επιχειρησιακό «Περιφερειακό Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Θεσσαλίας 2014-2020» και συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο.

Για πληροφορίες σχετικά με τις παρεχόμενες υπηρεσίες και τις δράσεις του Κέντρου Κοινότητας:

-Ισόγειο Δημαρχιακού Καταστήματος, Πλατεία Δημαρχείου, Τ.Κ. 40300, Φάρσαλα, Τηλ. 2491350161, e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

-Παράρτημα Ρομά: Οικισμός Λυόμενων Κατοικιών Ρομά, 3η Πτέρυγα Εργατικών Κατοικιών, Τηλ. 2491025805, e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

shmakk2