Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας
10 Μαρ

Δελτίο Τύπου ΚΕΝΤΡΟ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ για την Παγκόσμια Ημέρα Ασφαλούς Πλοήγησης στο Διαδίκτυο

shmakk

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δράση ενημέρωσης και πληροφόρησης του Κέντρου Κοινότητας Δήμου Φαρσάλων

Στα πλαίσια δράσεων ενημέρωσης, πληροφόρησης της τοπικής κοινότητας και με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ασφαλούς Πλοήγησης στο Διαδίκτυο 9 Μαρτίου 2021, τα στελέχη του Κέντρου Κοινότητας Δήμου Φαρσάλων της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης – ΔΗ.Κ.Ε.ΦΑ., παρουσιάζουν ορισμένες Συμβουλές για την Ασφαλή Πλοήγηση των ανηλίκων σε αυτό.
Το Διαδίκτυο είναι ένα νέο περιβάλλον το οποίο μέσα από τις δυνατότητες που μας δίνει (διαδραστικότητα, άμεση επικοινωνία) μπορεί να μας οδηγήσει και σε επικίνδυνα μονοπάτια αν δεν ακολουθούμε κάποιους κανόνες ασφαλείας. Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δίνουν οι γονείς στη σωστή χρήση του Διαδικτύου από τα παιδιά τους.
*Οι πληροφορίες αντλήθηκαν από το Υπουργείο Προστασίας του πολίτη. Μάθε περισσότερα για την ασφαλή Πλοήγηση στο www.cyberkid.gov.gr ή κατεβάζοντας την εφαρμογή CyberKid. Σε περίπτωση ανάγκης, επικοινώνησε με τη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος στο 10188 ή στέλνοντας email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Το Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Φαρσάλων εντάσσεται στο επιχειρησιακό «Περιφερειακό Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Θεσσαλίας 2014-2020» και συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο.
Για πληροφορίες σχετικά με τις παρεχόμενες υπηρεσίες και τις δράσεις του Κέντρου Κοινότητας:
-Ισόγειο Δημαρχιακού Καταστήματος, Πλατεία Δημαρχείου, Τ.Κ. 40300, Φάρσαλα, Τηλ. 2491350161, e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
-Παράρτημα Ρομά: Οικισμός Λυόμενων Κατοικιών Ρομά, 3η Πτέρυγα Εργατικών Κατοικιών, Τηλ. 2491025805, e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

shmakk2