Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας
27 Οκτ

Στήριξη των πληγέντων Ρομά από τη θεομηνία «Ιανό» 18 & 19 Σεπτεμβρίου 2020

shmakk

Το Παράρτημα Ρομά του Κέντρου Κοινότητας Δήμου Φαρσάλων της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Φαρσάλων – ΔΗ.ΚΕ.ΦΑ, από την πρώτη στιγμή βρέθηκε στο πλευρό των Ρομά κατοίκων του τοπικού οικισμού που επλήγη από τη θεομηνία.

Αρχικά τα στελέχη του Παραρτήματος Ρομά συνόδεψαν το κλιμάκιο της Διεύθυνσης Αποκατάστασης Επιπτώσεων Φυσικών Καταστροφών του Υπ. Υποδομών, προς διευκόλυνση της αποτίμησης της έκτασης της ζημιάς που προκλήθηκε σε όλη την έκταση του οικισμού.

Ακολούθως υποστήριξαν τους πλημμυροπαθείς κατά τη συγκέντρωση των δικαιολογητικών και την υποβολή «Αίτησης Χορήγησης Οικονομικής Ενίσχυσης Στους Πληγέντες Του Δήμου Φαρσάλων Για Τη Φυσική Καταστροφή Της 18 &19/9/2020».

Επιπλέον υποστηρίχθηκαν δύο διανομές τροφίμων – 1 & 12/10/2020 - σε 150 οικογένειες πλημμυροπαθών, που πραγματοποιήθηκαν σε συνεργασία με το Δήμο Φαρσάλων και συγκεκριμένα τη Δημοτική Κοινότητα Φαρσάλων. Αξίζει να σημειωθεί ότι κατά την πρώτη διανομή ουσιαστικό ρόλο είχαν και οι εθελοντές διασώστες από την Επίλεκτη Ομάδα Ειδικών Αποστολών Λάρισας.

Το προσωπικό του Παραρτήματος Ρομά Κέντρου Κοινότητας Δήμου Φαρσάλων της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Φαρσάλων - ΔΗ.Κ.Ε.ΦΑ , ευχαριστεί τις υπηρεσίες, τους φορείς, τις επιχειρήσεις, τους εθελοντές καθώς και όλους τους πολίτες οι οποίοι έδειξαν έμπρακτα την αλληλεγγύη τους στους πληγέντες Ρομά.

Για πληροφορίες σχετικά με τις παρεχόμενες υπηρεσίες και τις δράσεις του Κέντρου Κοινότητας:
-Ισόγειο Δημαρχιακού Καταστήματος, Πλατεία Δημαρχείου, Τ.Κ. 40300, Φάρσαλα, Τηλ. 2491350161, e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
-Παράρτημα Ρομά: Οικισμός Λυόμενων Κατοικιών Ρομά, 3η Πτέρυγα Εργατικών Κατοικιών, Τηλ. – Φαξ: 2491025805,
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Η εξυπηρέτηση του κοινού γίνεται καθημερινά, τις εργάσιμες ημέρες και ώρες: 7:30π.μ. έως 15:30μ.μ.

shmakk2

1

2

3

4

5

6