Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας
25 Σεπ

Ενημέρωση για έναρξη λειτουργίας των σχολικών μονάδων

shmakk

Η Παιδαγωγός Διαπολιτισμικής Εκπαίδευσης Σίσκου Μαρίνα και ο Διαμεσολαβητής Δημητρίου Χαράλαμπος του Παραρτήματος Ρομά Κέντρου Κοινότητας Δήμου Φαρσάλων της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης – ΔΗ.Κ.Ε.ΦΑ. , ενημέρωσαν πόρτα- πόρτα, τους γονείς των παιδιών που φοιτούν στη Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση για την έναρξη λειτουργίας των σχολικών μονάδων από την Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου. Επίσης ενημερώθηκαν για την πιστή εφαρμογή των κανόνων καθαριότητας και υγιεινής καθώς και των λοιπών μέτρων προστασίας και πρόληψης βάσει των σχετικών οδηγιών του ΕΟΔΥ και ότι θα πρέπει οι μαθητές να έχουν μαζί τους οπωσδήποτε μάσκα.

Το Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Φαρσάλων εντάσσεται στο επιχειρησιακό «Περιφερειακό Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Θεσσαλίας 2014-2020» και συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο.
Για πληροφορίες σχετικά με τις παρεχόμενες υπηρεσίες και τις δράσεις του Κέντρου Κοινότητας:
-Ισόγειο Δημαρχιακού Καταστήματος, Πλατεία Δημαρχείου, Τ.Κ. 40300, Φάρσαλα, Τηλ. 2491350161 , e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
-Παράρτημα Ρομά: Οικισμός Λυόμενων Κατοικιών Ρομά, 3η Πτέρυγα Εργατικών Κατοικιών, Τηλ. 2491025805,
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Η εξυπηρέτηση του κοινού γίνεται καθημερινά, τις εργάσιμες ημέρες και ώρες: 7:30π.μ. έως 15:30μ.μ.

shmakk2

KKsxoli1

KKsxoli2