Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας
25 Σεπ

Δελτίο τύπου: Σύσταση ομάδων γονέων απο την ψυχολόγο του κέντρου κοινότητας Δήμου Φαρσάλων

shmakk

Το Κέντρο Κοινότητας Δήμου Φαρσάλων κατανοώντας τη σημασία καθώς και τις δυσκολίες του γονικού ρόλου, διοργανώνει Ομάδες Γονέων με σκοπό την ενίσχυσή τους στη διαχείριση της καθημερινότητάς τους με τα παιδιά.
Η πρώτη συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στις 15/10 στις 17:00μ.μ στο χώρο του Κέντρου Κοινότητας, γραφεία της ΔΗ.Κ.Ε.ΦΑ με θέμα : Άγχος γονικού ρόλου και τρόποι αντιμετώπισης του - Βελτίωση της επικοινωνίας στην οικογένεια.
Ο διαχωρισμός στις Ομάδες Γονέων θα γίνει ανάλογα με την ηλικιακή κατηγορία στην οποία ανήκουν τα παιδιά τους. Οι ηλικιακές κατηγορίες είναι οι εξής: παιδιά βρεφικής και νηπιακής ηλικίας (0-6 ετών), παιδιά σχολικής ηλικίας (6-12 ετών), παιδιά προεφηβικής και εφηβικής ηλικίας (12-18 ετών).
Μια φορά το μήνα θα πραγματοποιείται συνάντηση της κάθε ομάδας με διαφορετικό θέμα που θα προκύπτει και από τις ανάγκες των γονέων.
Στα πλαίσια της πρόληψης της διάδοσης του κορονωιού Sars- Cov 2 ο μέγιστος αριθμός ανά ομάδα θα είναι πέντε άτομα με σκοπό την τήρηση των μέτρων ασφαλείας.
Τις ομάδες θα συντονίσει η Ψυχολόγος του Κέντρου Κοινότητας Ι. Τσέντζου
Πληροφορίες – Δηλώσεις συμμετοχής : Κέντρο Κοινότητας Δήμου Φαρσάλων τηλ. Επικοινωνίας 2491050161
Το κέντρο Κοινότητας του Δήμου Φαρσάλων εντάσσεται στο «Περιφερειακό Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Θεσσαλίας 2014-2020» και συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο. Για πληροφορίες σχετικά με τις παρεχόμενες υπηρεσίες και τις δράσεις του Κέντρου Κοινότητας:
• Ισόγειο Δημαρχιακού Καταστήματος, Πλατεία Δημαρχείου, Τ.Κ 40300, Φάρσαλα, τηλ: 2491350161, e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
• Παράρτημα Ρομά: Οικισμός Λυόμενων κατοικιών Ρομά, 3η Πτέρυγα Εργατικών Κατοικιών, τηλ: 2491025805,
• e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Η εξυπηρέτηση του κοινού γίνεται καθημερινά, τις εργάσιμες μέρες και ώρες: 7:30π.μ έως 15:30μ.μ

shmakk2