Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας
16 Οκτ

Υποστήριξη της Ιατρικής αποστολής των Γιατρών του Κόσμου από τα στελέχη του Κέντρου Κοινότητας με παράρτηρα Ρομά Δήμου Φαρσάλων της ΔΗ.Κ.Ε.ΦΑ.

Την Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου,την Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου και την Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου τα στελέχη του Κέντρου Κοινότητας Δήμου Φαρσάλων με παράρτημα Ρομά της ΔΗ.Κ.Ε.ΦΑ , υποστήριξαν τη δράση των Γιατρών του Κόσμου, οι οποίοι φιλοξενήθηκαν από τον Δήμο Φαρσάλων.

giatroi1

Φωτογραφικό υλικό με τους Γιατρούς του Κόσμου

 

giatroi2

Φωτογραφικό υλικό με τον ιατρό Γεροντολόγο των Γιατρών του Κόσμου

giatroi3

Φωτογραφικό υλικό με τα παιδιά Ρομά


Σκοπός της δράσης των Γιατρών του Κόσμου ήταν η ιατρική εξέταση των μαθητών της Α' και της Δ΄ τάξης Δημοτικού σχολείου και της Α' Γυμνασίου και Λυκείου, με σκοπό να χορηγηθεί το Δελτίο Υγείας στους μαθητές των αντίστοιχων τάξεων.
Στα πλαίσια της συνεργασίας με τη μη Κυβερνητική Οργάνωση, τα στελέχη του Κέντρου Κοινότητας με παράρτημα Ρομά, παρευρέθηκαν στο χώρο του Κέντρου Υγείας Φαρσάλων, συνοδεύοντας μαθητές Ρομά για την πραγματοποίηση των απαιτούμενων εξετάσεων και ενημερώνοντας τους γονείς και το προσωπικό του Κέντρου Υγείας για τις παρεχόμενες υπηρεσίες του Κέντρου Κοινότητας.

giatroi4
Την Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου κατά τη διάρκεια της επίσκεψης ιατρού Γεροντολόγου από τους «Γιατρούς του Κόσμου» στο Κ.Α.Π.Η Φαρσάλων, με σκοπό την εξέταση των ηλικιωμένων, τα στελέχη του Κέντρου Κοινότητας παρευρέθηκαν στο χώρο υποστηρίζοντας τη δράση συνομιλώντας με τα άτομα της τρίτης ηλικίας και με τον ιατρό Γεροντολόγο της Οργάνωσης.

Ευχαριστούμε τα στελέχη της μη Κυβερνητικής Οργάνωσης Γιατροί του Κόσμου για τη συνεργασία με το Κέντρο Κοινότητας Με Παράρτημα Ρομά.

Για πληροφορίες σχετικά με τις παρεχόμενες υπηρεσίες και τις δράσεις του Κέντρου Κοινότητας:
-Ισόγειο Δημαρχιακού Καταστήματος, Πλατεία Δημαρχείου, Τ.Κ. 40300, Φάρσαλα, Τηλ. 2491350163 – 4, e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
-Παράρτημα Ρομά: Οικισμός Λυόμενων Κατοικιών Ρομά, 3η Πτέρυγα Εργατικών Κατοικιών, Τηλ. 2491025805,
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Η εξυπηρέτηση του κοινού γίνεται καθημερινά, τις εργάσιμες ημέρες και ώρες : 8:30π.μ. έως 13:00μ.μ..