Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας
28 Σεπ

Δράσεις Δικτύωσης με Κέντρα Κοινότητας

kk1

Δράσεις Δικτύωσης με Κέντρα Κοινότητας

 

Τα στελέχη του Κέντρου Κοινότητας Δήμου Φαρσάλων της ΔΗ.Κ.Ε.ΦΑ, πραγματοποίησαν επισκέψεις στο Κέντρο Κοινότητας Δήμου Καρδίτσας με Παράρτημα Ρομά και στο Κέντρο Κοινότητας Δήμου Λάρισας με Παράρτημα Ρομά κατά τις ημερομηνίες 27-07-2018 και 7-09-2018 αντιστοίχως.
Οι επισκέψεις είχαν ενημερωτικό χαρακτήρα και πραγματοποιήθηκαν στα πλαίσια της Δικτύωσης των Κέντρων Κοινότητας.
Τα θέματα που αναπτύχθηκαν κατά τη διάρκεια των συναντήσεων ήταν οι παρεχόμενες υπηρεσίες προς τους ωφελουμένους καθώς και οι δράσεις που υλοποιούνται.

kk2

Ευχαριστούμε τα στελέχη του Κέντρου Κοινότητας Δήμου Καρδίτσας και τα στελέχη του Κέντρου Κοινότητας Δήμου Λάρισας για τη φιλοξενία.

Για πληροφορίες σχετικά με τις παρεχόμενες υπηρεσίες και τις δράσεις του Κέντρου Κοινότητας:
-Ισόγειο Δημαρχιακού Καταστήματος, Πλατεία Δημαρχείου, Τ.Κ. 40300, Φάρσαλα, Τηλ. 2491350163 – 4, e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
-Παράρτημα Ρομά: Οικισμός Λυόμενων Κατοικιών Ρομά, 3η Πτέρυγα Εργατικών Κατοικιών, Τηλ. 2491025805,
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Η εξυπηρέτηση του κοινού γίνεται καθημερινά, τις εργάσιμες ημέρες και ώρες : 8:30π.μ. έως 13:00μ.μ..