Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας
28 Απρ

«Πνεύμονα» πρασίνου και αναψυχής μεταξύ της Περιφερειακής οδού και της Ανωχωρίου δημιουργεί ο Δήμος Φαρσάλων

IMG0503Έναν ακόμη «πνεύμονα» πρασίνου και χώρο αναψυχής δημιουργεί ο Δήμος Φαρσάλων μετά την υπογραφή από τον Δήμαρχο κ. Μάκη Εσκίογλου της σύμβασης για το έργο που αφορά τις «Εργασίες διαμόρφωσης κοινόχρηστου χώρου μεταξύ Ανωχωρίου και Περιφερειακής» συνολικού κόστους 27.943,55 ευρώ πλέον Φ.Π.Α.
Οι παρεμβάσεις θα γίνουν μεταξύ του κυκλικού κόμβου της οδού Ανωχωρίου και της Περιφερειακής οδού. Στη συγκεκριμένη πολεοδομική ενότητα θα λάβει χώρα η διαμόρφωση των δημοτικών κοινοχρήστων χώρων με αμμόχωμα και χώροι φύτευσης από την ευρύτερη περιοχή και συγκεκριμένα από το χώρο πίσω από το Τεχνικό Λύκειο.
Με το έργο θα γίνει ανάπλαση και διαμόρφωση ενός χώρου που δεν έτυχε μέχρι στιγμής της δέουσας προσοχής, ώστε να μετατραπεί σε πάρκο αναψυχής και πρασίνου με εκτεταμένες φυτεύσεις πρασίνου για τη βελτίωση του μικροκλίματος και την αναβάθμιση του περιαστικού τοπίου.
Σε δήλωσή του μετά την υπογραφή της σύμβασης, ο Δήμαρχος Φαρσάλων κ. Μάκης Εσκίογλου, τόνισε πως «με το συγκεκριμένο έργο δημιουργούμε έναν ακόμη πνεύμονα πρασίνου που τόσο έχει ανάγκη η πόλη μας, αλλά και ένα σημείο συνάντησης της γειτονιάς, για αναψυχή και περίπατο».