Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας
09 Ιουλ

ΑΠΑΛΛΑΓΗ ΤΕΛΩΝ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

shma2

ΔΗΜΟΣ ΦΑΡΣΑΛΩΝ

Ο Δήμος Φαρσάλων σε εφαρμογή της υπ' αριθ. αρ. 47/2021 ομόφωνης απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου Φαρσάλων (ΑΔΑ: 6Κ5ΟΩΗ0-4Μ9), η οποία επικυρώθηκε με την αριθμό 115488/2021 Απόφαση Συντονιστή Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας–Στέρεας Ελλάδας (ΑΔΑ: ΩΞΜΤΟΡ10-ΓΡΤ) ανακοινώνει την έναρξη της διαδικασίας απαλλαγής από το ανταποδοτικό τέλος καθαριότητας και φωτισμού για τις επιχειρήσεις που διέκοψαν την λειτουργία τους λόγω των μέτρων αποτροπής της διασποράς του κορονοϊού COVID – 19, για το χρονικό διάστημα που ίσχυαν οι περιορισμοί και η διακοπή της εργασίας τους. Επίσης, την απαλλαγή από τα αναλογούντα τέλη χρήσης κοινόχρηστου χώρου.
Επισημαίνεται, ότι στην περίπτωση καταβολής των παραπάνω τελών κατά το διάστημα απαλλαγής αυτών, θα υπάρχει η δυνατότητα συμψηφισμού με μελλοντικές απαιτήσεις τελών
Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να αποστείλουν αίτηση (σύμφωνα με το υπόδειγμα της υπηρεσίας) ηλεκτρονικά στο email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. (σε μορφή pdf) μέχρι την Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου 2021 (τηλέφωνα επικοινωνίας 24913 50132)

 icon ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΑΠΑΛΛΑΓΗ ΑΠΟ ΤΑ ΑΝΑΛΑΓΟΥΝΤΑ ΤΕΛΗ ΧΡΗΣΗΣ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΟΥ ΧΩΡΟΥ

icon ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΑΠΑΛΛΑΓΗ ΑΠΟ ΤΟ ΕΝΙΑΙΟ ΤΕΛΟΣ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΦΩΤΙΣΜΟΥ 2021