LOADING
https://old.dimosfarsalon.gr/modules/mod_image_show_gk4/cache/new_slideshow2.ach_textgk-is-159.jpg
https://old.dimosfarsalon.gr/modules/mod_image_show_gk4/cache/new_slideshow2.akropoligk-is-159.jpg
https://old.dimosfarsalon.gr/modules/mod_image_show_gk4/cache/new_slideshow2.thetis1gk-is-159.jpg
https://old.dimosfarsalon.gr/modules/mod_image_show_gk4/cache/new_slideshow2.apidanos_textgk-is-159.jpg
https://old.dimosfarsalon.gr/modules/mod_image_show_gk4/cache/new_slideshow2.tafos2_textgk-is-159.jpg
https://old.dimosfarsalon.gr/modules/mod_image_show_gk4/cache/new_slideshow2.dejam_textgk-is-159.jpg
https://old.dimosfarsalon.gr/modules/mod_image_show_gk4/cache/new_slideshow2.enipeasgk-is-159.jpg
https://old.dimosfarsalon.gr/modules/mod_image_show_gk4/cache/new_slideshow2.kalitheagk-is-159.jpg
https://old.dimosfarsalon.gr/modules/mod_image_show_gk4/cache/new_slideshow2.skotoussa_textgk-is-159.jpg
https://old.dimosfarsalon.gr/modules/mod_image_show_gk4/cache/new_slideshow2.demerliotissagk-is-159.jpg
https://old.dimosfarsalon.gr/modules/mod_image_show_gk4/cache/new_slideshow2.upapantigk-is-159.jpg
https://old.dimosfarsalon.gr/modules/mod_image_show_gk4/cache/new_slideshow2.agioi_anarguroigk-is-159.jpg
https://old.dimosfarsalon.gr/modules/mod_image_show_gk4/cache/new_slideshow2.konakigk-is-159.jpg
https://old.dimosfarsalon.gr/modules/mod_image_show_gk4/cache/new_slideshow2.enipeas_potgk-is-159.jpg

Ανακοινώσεις

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Φάρσαλα, 06 Απριλίου 2023
ΔΗΜΟΣ ΦΑΡΣΑΛΩΝ Aριθ. Πρωτ.:
Δ/ΝΣΗ : ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
ΤΜΗΜΑ :ΕΣΟΔΩΝ-ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ
Ταχ. Διεύθυνση : Πατρόκλου 3
Ταχ. Κώδικας : 40300, Φάρσαλα
Πληροφορίες : Δήμητρα Χασαμπαλή
Τηλέφωνα: 24913 50132-133

ΟΡΟΙ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΜΙΣΘΩΣΗ
ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΑΚΙΝΗΤΟΥ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΠΟΛΥΔΑΜΕΙΟΥ
ΓΙΑ ΙΔΡΥΣΗ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ
ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

O Δήμαρχος Φαρσάλων
Έχοντας υπόψη:
α) το Π.Δ. 270/81, (ΦΕΚ Α' 77/30-3-81.)
β) το Ν.3852/2010.
γ) το Δ.Κ.Κ (Ν.3463/06).
δ)Την αριθμ.8/2023 εισήγηση του Προέδρου Κοινότητας Πολυδαμείου
δ)Την με αριθμό 53/2022 Απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου για την έγκριση εκμίσθωσης ακινήτου.
ε)Τη με αριθμό 64/2023 απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής, με την οποία καθορίστηκαν οι όροι της δημοπρασίας για την εν λόγω εκμίσθωση.
στ)Τη διάταξη του άρθρου 4 παρ. 1 στοιχείο ε του ΠΔ 34/1995 «Κωδικοποίηση διατάξεων νόμων περί «εμπορικών μισθώσεων» σύμφωνα με την οποία δεν είναι εμπορικές οι μισθώσεις χώρων εντός δημοσίων, δημοτικών ή κοινοτικών κήπων, αλσών, πλατειών και εν γένει κοινόχρηστων χώρων.

ΠΡΟΚΗΡΥΣΣΕΙ
δημοπρασία πλειοδοτική, φανερή και προφορική για την εκμίσθωση δημοτικού ακινήτου, που βρίσκεται στην Κοινότητα Πολυδαμείου της Δημοτικής Ενότητας Πολυδάμαντα του Δήμου Φαρσάλων και καλούμε τους ενδιαφερόμενους να εκδηλώσουν ενδιαφέρον με βάση τους παρακάτω όρους:.

Άρθρο 1- Τόπος και ημέρα διεξαγωγής της δημοπρασίας
Η δημοπρασία θα διεξαχθεί στις 21 Απριλίου 2023 ημέρα Παρασκευή και ώρα 11:30 έως 12:30 στο Δημοτικό κατάστημα (Πατρόκλου 3 αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου 2ος όροφος) ενώπιον αρμόδιας Επιτροπής Διαγωνισμών (σχετ. αποφ. 39/2023 Δημοτικού Συμβουλίου).
Σε περίπτωση που η δημοπρασία αποβεί άγονη θα διεξαχθεί στις 28 Απριλίου 2023 ημέρα Παρασκευή την ίδια ώρα στον ίδιο τόπο και χώρο.

Άρθρο 2 Περιγραφή δημοτικού ακινήτου
Α. Περιγραφή ακινήτου
To προς εκμίσθωση δημοτικό ακίνητο βρίσκεται στην Κοινότητα Πολυδαμείου της Δημοτικής Ενότητας Πολυδάμαντα του Δήμου Φαρσάλων και θα χρησιμοποιηθεί για επαγγελματική χρήση και περιλαμβάνει:
α. Κλειστός χώρος περιλαμβάνει τους χώρους υγιεινής δυο (2) wc συνολικής επιφάνειας 6,48 τ.μ., το χώρο κουζίνας επιφάνειας 15,87 τ.μ., χώρους προοριζόμενους για κατασκευή βοηθητικών εγκαταστάσεων (αποδυτήρια–αποθήκη ),
β. κλειστός στεγασμένος χώρος μεταλλικής κατασκευής εμβαδού 42,00 τ.μ. προοριζόμενος για τη φιλοξενία πελατών (Ο παραπάνω χώρος δύναται να χρησιμοποιηθεί μόνο για την ανάπτυξη τραπεζοκαθισμάτων),
γ. στεγασμένους ημιυπαίθριος χώρος συνολικής επιφάνειας 32,42 τ.μ. για την ανάπτυξη επιπλέον τραπεζοκαθισμάτων εξωτερικά,
δ. τσιμεντοστρωμένος χώρος αυλή που αναπτύσσεται σε ένα επίπεδο σε συνέχεια του ημιυπαίθριου χώρου για τη φιλοξενία πελατών και την ανάπτυξη τραπεζοκαθισμάτων που προσμετρούνται στον υπαίθριο χώρο της εγκατάστασης.

Β. Κατάσταση μίσθιου:
• Τα δυο (2) κτίρια βρίσκονται σε καλή κατάσταση.
• Στο ένα κτίριο υπάρχουν ερμάρια, βρύση και νεροχύτης.
• Οι δυο τουαλέτες έχουν τον απαιτούμενο εξοπλισμό και είναι σε καλή κατάσταση.

Άρθρο 3- Διάρκεια εκμίσθωσης
Η διάρκεια της εκμίσθωσης ορίζεται για εννέα (9) χρόνια με δυνατότητα παράτασης τριών (3) ετών κατόπιν αιτήματός του μισθωτή τουλάχιστον τρεις (3) μήνες πριν τη λήξη της σύμβασης και με την προϋπόθεση ότι θα είναι συνεπής προς τις οικονομικές υποχρεώσεις του προς τον Δήμο.
Η έγκριση της παράτασης θα γίνει με απόφαση του αρμόδιου οργάνου του Δήμου.

Άρθρο 4- Ελάχιστο όριο της πρώτης προσφοράς
Κατώτατο όριο προσφοράς ορίζεται το ποσόν των χίλια διακοσίων ευρώ (1200,00) ευρώ ετησίως (100χ12=1200 €), πλέον χαρτοσήμου 3,6%. Κάθε επόμενη προσφορά πρέπει να είναι ανώτερη της αμέσως προηγούμενης κατά πέντε (5) ευρώ.

Άρθρο 5- Τρόπος Διενέργειας της Δημοπρασίας- Επανάληψη Δημοπρασίας
Η δημοπρασία είναι πλειοδοτική φανερή και προφορική, διεξάγεται δε κατά την ορισθείσα ημέρα και ώρα που αναφέρεται παραπάνω. Η δημοπρασία μπορεί να συνεχιστεί και πέραν της οριζόμενης στη διακήρυξη ώρας, εφόσον εξακολουθούν άνευ διακοπής οι προσφορές. Για τη συνέχιση της δημοπρασίας και πέραν της οριζόμενης ώρας αποφασίζει η Επιτροπή, η απόφαση της οποίας καταχωρείται στα πρακτικά.
Οι προσφορές των πλειοδοτών αναγράφονται στα πρακτικά κατά σειρά εκφωνήσεως μετά του ονοματεπωνύμου του πλειοδότη. Πάσα προσφορά είναι δεσμευτική δια τον εκάστοτε πλειοδοτούντα, η δέσμευση δε αυτή μεταφέρεται αλληλοδιαδόχως από τον πρώτο στους ακόλουθους και επιβαρύνει οριστικώς τον τελευταίο πλειοδότη.
Αν κάποιος πλειοδοτεί για λογαριασμό άλλου, οφείλει να δηλώσει τούτο προς την επί της δημοπρασίας επιτροπή, προ της ενάρξεως του συναγωνισμού, παρουσιάζοντας και το προς τούτο νόμιμο πληρεξούσιο έγγραφο, αλλιώς θεωρείται ότι μετέχει για δικό του λογαριασμό.
Η απόφαση της επί της δημοπρασίας επιτροπής περί αποκλεισμού ενδιαφερομένου να συμμετάσχει στη δημοπρασία, επειδή δεν πληρεί τους υπό της οικείας διακηρύξεως προβλεπόμενους όρους, αναγράφεται στα πρακτικά. Τα πρακτικά της δημοπρασίας συντάσσονται εφ' απλού χάρτου.
Η δημοπρασία κατακυρώνεται με απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής υπέρ αυτού που προσέφερε το μεγαλύτερο ποσό.
Με τη συμμετοχή του στη δημοπρασία ο κάθε ενδιαφερόμενος αυτοδίκαια αποδέχεται πλήρως και ανεπιφύλακτα τους όρους της διακήρυξης.
Η δημοπρασία επαναλαμβάνεται οίκοθεν από τον Δήμαρχο εάν δεν παρουσιάσθηκε κατ' αυτήν πλειοδότης.
Η δημοπρασία επαναλαμβάνεται κατόπιν αποφάσεως του Δημοτικού Συμβουλίου όταν:
α) το αποτέλεσμα αυτής δεν εγκριθεί από την Οικονομική Επιτροπή ή το Δημοτικό Συμβούλιο ή την αρμόδια Διοικητική αρχή λόγω ασύμφορου αποτελέσματος ή σφάλματος στη διενέργεια της δημοπρασίας,
β) μετά την κατακύρωση της δημοπρασίας, ο τελευταίος πλειοδότης και ο εγγυητής του αρνούνται να υπογράψουν τα πρακτικά,
γ) μετά την κοινοποίηση στον τελευταίο πλειοδότη της εγκριτικής επί του αποτελέσματος της δημοπρασίας αποφάσεως της διοικητικής αρχής, αυτός δεν προσέλθει εμπροθέσμως για την σύνταξη και υπογραφή της σύμβασης.
Στην περίπτωση (β) η δημοπρασία, επαναλαμβάνεται εις βάρος του τελευταίου πλειοδότη και του εγγυητή αυτού. Ελάχιστον δε όριο προσφοράς ορίζεται το επ' ονόματι τούτου κατακυρωθέν ποσόν, το οποίο μπορεί να μειωθεί με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου.
Η επαναληπτική δημοπρασία γνωστοποιείται με περιληπτική διακήρυξη του δημάρχου αναφερομένης στους όρους της πρώτης διακήρυξης και δημοσιευομένης, πέντε (5) τουλάχιστον ημέρες προ της ημέρας της διενέργειας της δημοπρασίας, διεξάγεται δε σύμφωνα με τα όσα αναφέρθηκαν.
Η επανάληψη της δημοπρασίας ενεργείται με βάση τη δοθείσα τελευταία προσφορά κατά την προηγούμενη δημοπρασία.
Αν και η δεύτερη δημοπρασία δε φέρει αποτέλεσμα, η εκμίσθωση μπορεί να γίνει απευθείας με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου.
Άρθρο 6-Δικαίωμα συμμετοχής στη δημοπρασία-δικαιολογητικά
Στη δημοπρασία μπορούν να συμμετέχουν φυσικά πρόσωπα ή νομικά πρόσωπα οποιασδήποτε εταιρικής μορφής καθώς και κοινοπραξίες.
Όποιος επιθυμεί να συμμετάσχει στη δημοπρασία πρέπει να καταθέσει στην Επιτροπή κατά την ημέρα και ώρα διενέργειας της, φάκελο που θα απευθύνεται προς τον Δήμο και θα φέρει ένδειξη για την δημοπρασία του ακινήτου με τα ακόλουθα δικαιολογητικά (επί ποινή αποκλεισμού από τη δημοπρασία:
α. Ταυτότητα του φυσικού προσώπου. Εάν συμμετέχει νομικό πρόσωπο οποιασδήποτε εταιρικής μορφής ή κοινοπραξίας πρέπει να προσκομίσει επικυρωμένο καταστατικό, το ΦΕΚ από το οποίο να προκύπτει η κατά νόμο δημοσίευση καθώς και το πρακτικό συμμετοχής στη δημοπρασία με εξουσιοδότηση συγκεκριμένου προσώπου.
β. Εγγυητική επιστολή αναγνωρισμένης Τράπεζας ή γραμμάτιο συστάσεως παρακαταθήκης του Ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων σε ποσοστό 10% του ελάχιστου ορίου πρώτης προσφοράς της διακήρυξης, αυτού υπολογιζόμενου για ένα έτος (κατώτατο όριο προσφοράς επί 12 μήνες επί 10%) ήτοι 120,00 ευρώ. Ουδείς είναι δεκτός στην δημοπρασία, αν δεν προσκομίσει, για την συμμετοχή του στη δημοπρασία, την εγγυητική επιστολή.
γ. Κάθε υποψήφιος πρέπει να φέρει και αξιόχρεο εγγυητή (ιδιοκτήτης, νομέας και κάτοχος ακινήτου, που θα αποδεικνύεται από πιστοποιητικό ιδιοκτησίας Υποθηκοφυλακείου, το οποίο θα καταθέσει στην επιτροπή δημοπρασίας την ημέρα και ώρα διενέργειας της δημοπρασίας), ο οποίος μαζί με τον τελευταίο πλειοδότη υποχρεούται να υπογράψει τα πρακτικά της δημοπρασίας και έτσι καθίσταται αλληλεγγύως και εις ολόκληρο υπεύθυνος με αυτόν για την εκπλήρωση των όρων της σύμβασης.
δ. Απόσπασμα ποινικού μητρώου, από το οποίο να προκύπτει ότι δεν έχουν καταδικασθεί για αδίκημα σχετικό με την άσκηση της επαγγελματικής τους δραστηριότητας.
ε. Φορολογική ενημερότητα.
στ. Βεβαίωση μη οφειλής της Οικονομικής Υπηρεσίας του Δήμου του ιδίου και του εγγυητή του.
ζ. Υπεύθυνη δήλωση του Ν.1599/86 ότι δεν οφείλει σε κανένα από τα νομικά πρόσωπα, επιχειρήσεις και Οργανισμούς του Δήμου Φαρσάλων.
η. Υπεύθυνη δήλωση του Ν. 1599/86 στην οποία ο ενδιαφερόμενος θα αναφέρει ότι δεν μετέχει σε οποιασδήποτε μορφής εταιρεία η οποία οφείλει στον Δήμο.
θ. Υπεύθυνη Δήλωση του Ν.1599/86 ότι: 1. έλαβαν γνώση των όρων της διακήρυξης τους οποίους αποδέχονται πλήρως και ανεπιφύλακτα, 2.έλαβαν γνώση της κατάστασης του ακινήτου, του περιβάλλοντος χώρου και την πρόθεσή τους για τον τρόπο χρήσης και λειτουργίας του ακινήτου λαμβάνοντας υπόψη την θέση του Δήμου για χρήση ως κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος.
ι. στην περίπτωση συμμετοχής νομικών προσώπων οποιασδήποτε εταιρικής μορφής καθώς και κοινοπραξιών θα πρέπει να προσκομιστούν τα δικαιολογητικά που αναφέρονται στις (δ)-(θ) για όλα τα φυσικά πρόσωπα που συστήνουν την εταιρεία.

Άρθρο 7- Δικαίωμα αποζημίωσης
Ο τελευταίος πλειοδότης δεν αποκτά δικαίωμα προς αποζημίωση από τη μη έγκριση των πρακτικών της δημοπρασίας από το αρμόδιο όργανο του δήμου ή της διοικητικής αρχής που έχει αντίστοιχη αρμοδιότητα.

Άρθρο 8- Όροι της Σύμβασης-δικαιώματα και υποχρεώσεις των συμβαλλομένων
1.Σιωπηρή αναμίσθωση, ως και υπoμίσθωση του μισθίου από τον μισθωτή απαγορεύεται απολύτως.
2.Ο χώρος του Δημοτικού ακινήτου θα λειτουργεί αποκλειστικά για, κατά την επιθυμία του μισθωτή.
3.Ο Δήμος δεν φέρει καμιά ευθύνη απέναντι στο μισθωτή για την πραγματική κατάσταση στην οποία βρίσκεται το μίσθιο, που θεωρείται ότι έχει λάβει γνώση. Κατά συνέπεια, δεν υποχρεούται σε επιστροφή ή μείωση του μισθώματος. Ακόμα, αποκλείεται στο μισθωτή η μονομερής λύση της σχετικής σύμβασης για το λόγο αυτό.
4. Οι δαπάνες συντήρησης που θα απαιτηθούν κατά τη διάρκεια της σύμβασης βαρύνουν το μισθωτή. Αυτός δεν δικαιούται να ενεργήσει στο χώρο καμιά απολύτως τροποποίηση ή προσθήκη ή αφαίρεση που να μεταβάλλει την αρχική του μορφή, χωρίς την άδεια του Δήμου, ούτε και να επιφέρει αλλοιώσεις. Τυχόν παρέμβαση χωρίς την άδεια του Δήμου συνεπάγεται την έξωση του μισθωτή, λόγω παράβασης των όρων της διακήρυξης και της σχετικής σύμβασης.
5.Εάν επιθυμεί να προσθέσει λειτουργικά στοιχεία ή αισθητικά στοιχεία μόνιμα ή σταθερά συνδεδεμένα με το έδαφος (κιόσκα, τέντες, ομπρέλες, φωτιστικά σώματα) έχει το δικαίωμα αφού όμως λάβει τη σύμφωνη γνώμη της αδειοδειοτούσας αρχής και οποιοδήποτε άλλου φορέα ή υπηρεσίας απαιτείται σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία και κανονιστικές αποφάσεις που ισχύουν.
6.Ο μισθωτής επιβαρύνεται με τα τέλη καθαριότητας, φωτισμoύ, ύδρευσης-αποχέτευσης και οποιοδήποτε άλλο τέλος ή δικαίωμα.
7.Ο μισθωτής υποχρεούται να ενεργήσει ο ίδιος για οποιαδήποτε αδειοδότηση χρειαστεί για την λειτουργία του καταστήματος.
8.Αν προκύψει θέμα εγκατάστασης κάποιου αντικειμένου, το είδος και η θέση ορίζεται από την τεχνική υπηρεσία του Δήμου. Η δαπάνη εγκατάστασής του θα βαρύνει το μισθωτή.
9.Ο μισθωτής είναι υπεύθυνος, για την έκδοση και ανανέωση πιστοποιητικού πυρασφάλειας, όπως και για την εγκατάσταση του απαιτούμενου εξοπλισμού πυρασφάλειας καθώς και του απαιτούμενου εξοπλισμού για κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος , με δικά του έξοδα.
10.Ο μισθωτής οφείλει να διατηρεί το μίσθιο σε καλή κατάσταση, τις υπέρ αυτού δουλείες, τα όρια αυτής και γενικά να την προστατεύει από κάθε καταπάτηση τρίτου με τις προσήκουσες αγωγές, οι οποίες του εκχωρούνται.
Για τυχόν αμέλεια του ευθύνεται έναντι του Δήμου, ο οποίος διατηρεί το
δικαίωμα άσκησης κάθε ενδίκου μέσου για την περιφρούρηση των
συμφερόντων του.
11.Ο μισθωτής υποχρεούται ακόμη, μόλις λήξει η σύμβαση, να αποδώσει το χώρο ελεύθερο και σε καλή κατάσταση μετά τις τυχόν προσθήκες και βελτιώσεις του, χωρίς να δικαιούται να αφαιρέσει από αυτό κανένα μόνιμο και σταθερό δομικό ή άλλο υλικό, που αποτελεί προσθήκη κατασκευής και εγκαταστάσεων. Τα υλικά αυτά θα παραμείνουν για όφελος του Δήμου, χωρίς αποζημίωση. Οιαδήποτε φθορά ή βλάβη θα βαρύνει αυτόν. Σε αντίθετη περίπτωση υποχρεούται να αποζημιώσει το Δήμο, ακόμη δε και αθροιστικά στην καταβολή λόγω συμπεφωνημένης ποινικής ρήτρας ποσού ίσου προς το ημερήσιο μίσθωμα για κάθε μέρα καθυστέρησης παράδοσης του μισθίου για οποιοδήποτε λόγο και αν προήλθε η καθυστέρηση αυτή. Το ίδιο ισχύει και στην περίπτωση που ο Δήμος καταγγείλει τη σύμβαση για παράβαση των όρων της από το μισθωτή. Ο πλειοδότης δεν έχει δικαίωμα να λύσει τη σύμβαση σε καμία περίπτωση εκτός της ανωτέρω πριν τη λήξη του συμβατικού χρόνου, ούτε απαλλάσσεται της καταβολής του μισθώματος μέχρι τη λήξη της σύμβασης.
12.Ο μισθωτής δεν έχει δικαίωμα αποζημίωσης από το Δήμο ή μείωσης του μισθώματος για βλάβη του μισθίου ή της επιχείρησης του από θεομηνία ή άλλη τυχαία αιτία, που θα επέλθει σε αυτόν μετά την κατακύρωση της δημοπρασίας, ούτε και απαλλάσσεται της καταβολής του μισθώματος εάν δεν έκανε χρήση του μισθίου χωρίς υπαιτιότητα του Δήμου.
13.Ο μισθωτής υποχρεούται να προβεί σε όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες για την έκδοση της άδειας λειτουργίας του καταστήματος του και να τηρεί κατά γράμμα όλες τις ισχύουσες Αστυνομικές και υγειονομικές διατάξεις που αφορούν την υγιεινή και τις περί κοινής ησυχίας διατάξεις. Η μη τήρηση των παραπάνω, θα συνεπάγεται ακύρωση της σύμβασης.
14.Ο μισθωτής υποχρεούται να παρέχει άριστη ποιότητα αγαθών και υπηρεσιών, να εξυπηρετεί τους πολίτες με τον απαιτούμενο σεβασμό, να φροντίζει με υπευθυνότητα και σχολαστικότητα την τήρηση των συμφωνηθέντων. Ο ίδιος και το προσωπικό αυτού οφείλουν να συμπεριφέρονται προς τους πολίτες με πνεύμα καλής θέλησης, κατανόησης και ανεκτικότητας.
15.Ο μισθωτής υποχρεούται να αποδέχεται εορταστικές εκδηλώσεις Πολιτιστικού ή Πολιτισμικού περιεχομένου στο χώρο αυτό που διοργανώνει ο Δήμος ή οι Τοπικοί Σύλλογοι, να μη δημιουργείται κανενός είδους κώλυμα από αυτόν και να συμβάλλει με τις υπηρεσίες του στην επιτυχία κάθε εκδήλωσης.
16.Απαγορεύεται η μερική ή ολική παραχώρηση του δικαιώματος σε τρίτο, η σύσταση εταιρείας μεταξύ του μισθωτή και τρίτου φυσικού ή νομικού προσώπου και η σιωπηρή ανανέωση της σύμβασης. Επίσης, απαγορεύεται στον πλειοδότη να παραχωρήσει τη χρήση του δικαιώματος σε τρίτο λόγω ασθενείας του, αν πρωτύτερα δεν το γνωρίσει στο Δήμο και προσκομίσει τα σχετικά περί της ασθενείας του πιστοποιητικά από νοσοκομείο.
17.Ο Δήμος δεν ευθύνεται έναντι του μισθωτή, ούτε υποχρεούται σε επιστροφή ή μείωση τoυ μισθώματος ή και λύση της σύμβασης άνευ απoχρώvτoς λόγoυ.
18. Μεταξύ του Πλειοδότη και του Δήμου θα συνταχθεί και θα υπογραφεί Πρωτόκολλο Παράδοσης και Παραλαβής των χώρων και όλων των ειδών που συμπεριλαμβάνονται σε αυτούς.

Άρθρο 9- Υπογραφή της σύμβασης
1) Ο τελευταίος πλειοδότης και ο εγγυητής του υποχρεούται όπως εντός δέκα ημερών από την κοινοποίηση, που ενεργείται με αποδεικτικό παραλαβής, της απόφασης της διοικητικής αρχής περί κατακυρώσεως του αποτελέσματος της δημοπρασίας, να προσέλθουν για την σύνταξη και υπογραφή της σύμβασης, άλλως η κατατεθείσα εγγύηση καταπίπτει υπέρ του δήμου χωρίς δικαστική παρέμβαση.
Ενεργείται δε αναπλειστηριασμός εις βάρος του και του εγγυητή του, οι οποίοι ευθύνονται για το μεγαλύτερο τυχόν οικονομικό αποτέλεσμα της δημοπρασίας από αυτό της προηγούμενης.
Μετά το πέρας της παραπάνω προθεσμίας των δέκα ημερών η σύμβαση θεωρείται ότι καταρτίστηκε οριστικά.
2) Στον πλειοδότη μετά την υπογραφή του συμφωνητικού μίσθωσης επιστρέφεται η εγγυητική επιστολή συμμετοχής, την οποία υποχρεούται κατά την υπογραφή του συμφωνητικού μίσθωσης να αντικαταστήσει με άλλη ποσού ίσου με το 10% του επιτευχθέντος μισθώματος από τη δημοπρασία τούτου υπολογιζόμενου για το σύνολο τριών μισθωτικών περιόδων (επιτευχθέν από τη δημοπρασία μίσθωμα επί 10%), για την εξασφάλιση της έγκαιρης και εντός της οριζόμενης προθεσμίας καταβολής του μισθώματος, καθώς και την καλή εκτέλεση όλων των όρων της διακήρυξης.
3) Το μίσθωμα θα καταβάλλεται από τον μισθωτή στο Ταμείο του Δήμου το πρώτο πενθήμερο κάθε μηνός. Η καταβολή θα γίνεται στην Ταμειακή Υπηρεσία του Δήμου και θα αποδεικνύεται από το εκδιδόμενο γραμμάτιο είσπραξης.
Εκτός από το συμφωνηθέν μίσθωμα, ο μισθωτής βαρύνεται με την πληρωμή οποιουδήποτε τέλους, φόρου ή εισφοράς που βαρύνει το ακίνητο, δημόσιου ή δημοτικού. Επίσης, με το σύνολο του αναλογούντος χαρτοσήμου (3,6%) ή αν αυτό καταργηθεί με το αντίστοιχο τέλος ή φόρο.
Σε περίπτωση καθυστέρησης στην καταβολή του μισθώματος ο μισθωτής θα εξώνεται βίαια κατά τις διατάξεις του Κώδικα Πολιτικής Δικονομίας και ο εκμισθωτής δικαιούται να αξιώσει αποκατάσταση πάσης ζημίας (θετικής ή αποθετικής) που υπέστη από την πρόωρη λύση της μίσθωσης.
4) Αποκλείεται στον πλειοδότη η μονομερής λύση της σύμβασης.

Άρθρο 10- Λοιπές διατάξεις
1) Όλοι οι όροι της σύμβασης θα χαρακτηρίζονται ουσιώδεις και τροποποίηση οποιουδήποτε από αυτούς γίνεται μόνο εγγράφως.
2) Η παράβαση οποιουδήποτε όρου της παρούσας συνεπάγεται:
α) την κήρυξη του πλειοδότη έκπτωτου των δικαιωμάτων του, με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου και τη λύση της σχετικής σύμβασης
β) την σε βάρος του επανάληψη της δημοπρασίας, εφόσον κρίνει τούτο σκόπιμο με απόφασή του το Δημοτικό Συμβούλιο
γ) την αξίωση του Δήμου αποζημίωσης για κάθε άλλη ζημιά που τυχόν θα υποστεί από την παραπάνω, λόγω υπαιτιότητας του πλειοδότη, λύση της σύμβασης εφόσον κρίνει τούτο σκόπιμο με απόφασή του το Δημοτικό Συμβούλιο.
δ) τα τέλη χαρτοσήμου, τα έξοδα του συμφωνητικού βαρύνουν τον τελευταίο πλειοδότη. Σε περίπτωση άρνησής του εισπράττονται σύμφωνα με τα οριζόμενα για την είσπραξη των δημοσίων εσόδων.

Άρθρο 11-Δημοσίευση Διακήρυξης-Έξοδα δημοσίευσης
Περίληψη της διακήρυξη της δημοπρασίας θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Δήμου και στο «Πρόγραμμα Δι@ύγεια» και θα δημοσιευθεί με φροντίδα του δημάρχου σε μια εφημερίδα του νομού τουλάχιστον πέντε (5) ημέρες πριν από τη διενέργεια της δημοπρασίας και θα τοιχοκολληθεί αντίγραφο αυτής στον πίνακα ανακοινώσεων του Δημαρχείου Φαρσάλων και στα δημοτικά καταστήματα των εδρών των πρώην Δήμων Ενιπέα, Πολυδάμαντα και Ναρθακίου, σύμφωνα με τις διατάξεις της παρ. 1 του άρθρου 4 του Π.Δ/τος 270/1981.
Οι δαπάνες δημοσιεύσεων βαρύνουν τον Δήμο.

Άρθρο 12- Πληροφόρηση ενδιαφερομένων
Αντίγραφο της διακήρυξης χορηγείται ή αποστέλλεται στους ενδιαφερόμενους, ύστερα από αίτηση που υποβάλλεται στην παραπάνω διεύθυνση ή σε ελεύθερη πρόσβαση από την ιστοσελίδα του Δήμου www.dimosfarsalon.gr.

Ο Δήμαρχος Φαρσάλων

Ιορδάνης Εσκίογλου

 

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ

Παρασκευή, 07 Απριλίου 2023 14:54
Διαβάστε περισσότερα...

ethnosimo1

ΝΟΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΣ
ΔΗΜΟΣ ΦΑΡΣΑΛΩΝ
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
ΤΜΗΜΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

 

Φάρσαλα, 6-4-2023
Αριθμ. Πρωτ: 4883

Ταχ. Δ/νση : Πατρόκλου 3 - Φάρσαλα
Ταχ. Κώδ. : 40300
Πληροφορίες : Δ. Καλογερόπουλος
Τηλέφωνο: 2491350115
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Προς τα μέλη της Οικονομικής Επιτροπής:

1. Χατζηπλή Σοφία
2. Γούσιας Δημήτριος
3. Κουκουλιός Σταύρος
4. Γκατζόγιας Νικόλαος
5. Καραχάλιος Αριστομένης
6. Κατσιαούνης Ευάγγελος

 

ΘΕΜΑ: Πρόσκληση για τακτική συνεδρίαση.

Καλείστε να προσέλθετε σε τακτική συνεδρίαση (7η), στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου (Δημαρχιακό μέγαρο, Πατρόκλου 3 – 2ος όροφος), στις 11 Απριλίου 2023 ημέρα Μεγάλη Τρίτη και ώρα 13:00 για να συζητήσουμε και να πάρουμε αποφάσεις για τα παρακάτω θέματα :

ΘΕΜΑ 1o: Αποδοχή ποσού 58.754,92€ από το Υπουργείο Εσωτερικών (5215η κατανομή χρηματοδότησης ΣΑΝΑ 255/2023) για «Πρόγραμμα πρόληψης και αντιμετώπισης ζημιών και καταστροφών που προκαλούνται από θεομηνίες στους ΟΤΑ Α΄ και Β΄ Βαθμού της χώρας»
Εισηγητής: Αλειφτήρας Σωκράτης, Προϊστάμενος Τμήματος Προϋπολογισμού, Λογιστηρίου και Προμηθειών.

ΘΕΜΑ 2o: Αποδοχή ποσού 44.932,50€ του Υπ. Εσωτερικών για «Κάλυψη δράσεων πυροπροστασίας έτους 2023»
Εισηγητής: Αλειφτήρας Σωκράτης, Προϊστάμενος Τμήματος Προϋπολογισμού, Λογιστηρίου και Προμηθειών.

ΘΕΜΑ 3o: Εξειδίκευση πίστωσης για διοργάνωση εκδήλωσης «2η Γιορτή της Άνοιξης»
Εισηγητής: Αλειφτήρας Σωκράτης, Προϊστάμενος Τμήματος Προϋπολογισμού, Λογιστηρίου και Προμηθειών.

ΘΕΜΑ 4o: Εισήγηση στο Δημοτικό Συμβούλιο (3ης) αναμόρφωσης πρ/γισμου οικον. έτους 2023
Εισηγητής: Αλειφτήρας Σωκράτης, Προϊστάμενος Τμήματος Προϋπολογισμού, Λογιστηρίου και Προμηθειών.

ΘΕΜΑ 5o: Έγκριση κίνησης υπηρεσιακών οχημάτων εκτός διοικητικών ορίων Δήμου Φαρσάλων
Εισηγητής: Λιαπής Αναστάσιος, Προϊστάμενος Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών, Πολεοδομίας και Περιβάλλοντος.

ΘΕΜΑ 6o: Έγκριση ή μη του 2ου πρακτικού ηλεκτρονικού διαγωνισμού του έργου «Εφαρμογή συστήματος εσωτερικής θερμομόνωσης και αντικατάσταση κουφωμάτων και υαλοπινάκων με νέας τεχνολογίας»
Εισηγητής: Λιαπής Αναστάσιος, Προϊστάμενος Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών, Πολεοδομίας και Περιβάλλοντος.

ΘΕΜΑ 7o: Έγκριση της μελέτης με αριθμ.14/2023 με τίτλο «Έργα υποδομών ανάδειξης Βορειοανατολικής Πολεοδομικής ενότητας», πρ/γισμού 280.000€, καθορισμός των όρων διακήρυξης και συγκρότηση επιτροπής διαγωνισμού
Εισηγητής: Λιαπής Αναστάσιος, Προϊστάμενος Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών, Πολεοδομίας και Περιβάλλοντος.

ΘΕΜΑ 8o: Έγκριση της αριθ. 9/2023 μελέτης του έργου «Αποκατάσταση Κρήνης - Τοιχίων σχολείων Δένδρων και ανακατασκευή βρύσης δυτικά της Κοινότητας Διλόφου» και καθορισμός τρόπου εκτέλεσης
Εισηγητής: Λιαπής Αναστάσιος, Προϊστάμενος Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών, Πολεοδομίας και Περιβάλλοντος.

ΘΕΜΑ 9o: Έγκριση μελέτης «Τροποποίησης σιντριβανιών σε παρτέρια στην κεντρική πλατεία Φαρσάλων (Πλατεία Ηρώων)
Εισηγητής: Λιαπής Αναστάσιος, Προϊστάμενος Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών, Πολεοδομίας και Περιβάλλοντος.

ΘΕΜΑ 10o: Έγκριση και παραλαβή του 1ου παραδοτέου της υποστηρικτικής υπηρεσίας «Παροχή υπηρεσιών για υπηρεσίες συμβούλου και για θέματα διαχείρισης και τεχνικής υποστήριξης της Πράξης του Φορέα Υλοποίησης στο Πρόγραμμα GR-Energy / ΧΜ ΕΟΧ 2014-21»
Εισηγητής: Λιαπής Αναστάσιος, Προϊστάμενος Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών, Πολεοδομίας και Περιβάλλοντος.

ΘΕΜΑ 11o: Ορισμός πληρεξούσιου δικηγόρου για υποθέσεις Δήμου
Εισηγητής: Εσκίογλου Ιορδάνης, Δήμαρχος.

Ο Πρόεδρος της Επιτροπής

Ιορδάνης Εσκίογλου
Δήμαρχος Φαρσάλων

Κοινοποίηση (με e-mail) :
• Μπαλαμπάνη Παρασκευή (Προϊσταμένη Δ/νσης Προγραμματισμού & Ανάπτυξης και Αναπληρώτρια Προϊσταμένη Διεύθυνσης Οικονομικών Υπηρεσιών)
• Μπαχατίρογλου Ελένη (Προϊσταμένη Δ/νσης Διοικητικών Υπηρεσιών, Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας & Πολιτισμού)
• Λιαπής Αναστάσιος (Προϊστάμενος Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών)
• Αλειφτήρας Σωκράτης (Προϊστάμενος Τμήματος Πρ/γισμού, Λογιστηρίου και Προμηθειών)
• Γκέβρος Ιωάννης (Δημοτικός Σύμβουλος – Εκπρόσωπος συνδυασμού «Ενωτική Δημοτική Πρωτοβουλία»)
• Δημητρακόπουλος Ευάγγελος (Δημοτικός Σύμβουλος – Εκπρόσωπος συνδυασμού «Νέα Εποχή»)
• Αναγνώστου Απόστολος (Δημοτικός Σύμβουλος – Εκπρόσωπος συνδυασμού «Λαϊκή Συσπείρωση Φαρσάλων»)
• Τριάντης Ιωάννης (Ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος)
• Μπαλατσός Κων/νος (Ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος)
• Συροπούλου Δέσποινα (Ανεξάρτητη Δημοτικός Σύμβουλος)
• Δαμιανός Κων/νος (Ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος)
• Ανάρτηση στην ιστοσελίδα του Δήμου
• Ράϊδος Απόστολος (Ειδικός Συνεργάτης Δημάρχου)

Παρασκευή, 07 Απριλίου 2023 13:44
Διαβάστε περισσότερα...

ethnosimo1

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΣ
ΔΗΜΟΣ ΦΑΡΣΑΛΩΝ
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
ΤΜΗΜΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ                                                                     
ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

 

Φάρσαλα 6 Απριλίου 2023
Αριθ. Πρωτ. : 4884

 

Ταχ. Δ/νση : Πατρόκλου 3 - Φάρσαλα
Ταχ. Κώδ. : 40300 Πληροφορίες : Δημ. Καλογερόπουλος
Τηλέφωνο: 2491350115
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

ΠΡΟΣ
Μέλη του Δημοτικού
Συμβουλίου Φαρσάλων
(όπως Πίνακας αποδεκτών)

ΘΕΜΑ: Πρόσκληση για τακτική συνεδρίαση

Σας προσκαλώ σε τακτική συνεδρίαση (8η) στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Φαρσάλων (Πατρόκλου 3, 2ος όροφος) στις 11 Απριλίου 2023 ημέρα Μεγάλη Τρίτη και ώρα 19:00 για συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης :

ΘΕΜΑ 1ο : Έγκριση δωδεκάμηνης επέκτασης απασχόλησης ωφελούμενων μέσω του προγράμματος της ΔΥΠΑ (πρώην ΟΑΕΔ) ηλικίας 55-67 ετών (Εισηγήτρια : Μπαχατίρογλου Ελένη, Προϊστάμενη Διεύθυνσης Διοικητικών Υπηρεσιών, Κοινωνικής Προστασίας Παιδείας και Πολιτισμού).

ΘΕΜΑ 2ο : Καθορισμός ειδικοτήτων προσωπικού Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου με κάλυψη της δαπάνης από τους Κεντρικούς Αυτοτελείς Πόρους (Εισηγήτρια : Μπαχατίρογλου Ελένη, Προϊστάμενη Διεύθυνσης Διοικητικών Υπηρεσιών, Κοινωνικής Προστασίας Παιδείας και Πολιτισμού).

ΘΕΜΑ 3ο : Καθιέρωση, κατ΄ εξαίρεση από την εφαρμογή της πενθήμερης εργασίας, λειτουργίας κατά τα Σάββατα, και τις Κυριακές και εξαιρέσιμες ημέρες καθώς και 24ης λειτουργίας υπηρεσιών του Δήμου Φαρσάλων (Εισηγήτρια : Μπαχατίρογλου Ελένη, Προϊστάμενη Διεύθυνσης Διοικητικών Υπηρεσιών, Κοινωνικής Προστασίας Παιδείας και Πολιτισμού).

ΘΕΜΑ 4ο : Μεταφορά και υλοποίηση του προγράμματος «ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ» από την Δημοτική Κοινωφελή Επιχείρηση Φαρσάλων στο Τμήμα Κοινωνικής Προστασίας της Διεύθυνσης Διοικητικών Υπηρεσιών και Κοινωνικής Προστασίας του Δήμου Φαρσάλων (Εισηγήτρια : Μπαχατίρογλου Ελένη, Προϊστάμενη Διεύθυνσης Διοικητικών Υπηρεσιών, Κοινωνικής Προστασίας Παιδείας και Πολιτισμού).

ΘΕΜΑ 5ο : Έγκριση τρίτης (3ης) αναμόρφωσης προϋπολογισμού του Δήμου οικον. έτους 2023 (Εισηγητής: Αλειφτήρας Σωκράτης, Προϊστάμενος Τμήματος Προϋπολογισμού, Λογιστηρίου και Προμηθειών).

ΘΕΜΑ 6ο : Διαγραφή οφειλών από βεβαιωτικούς καταλόγους (Εισηγήτρια : Μπαλαμπάνη Παρασκευή, Αναπληρώτρια Προϊσταμένη Διεύθυνσης Οικονομικών Υπηρεσιών και Προϊσταμένη Διεύθυνσης Προγραμματισμού & Ανάπτυξης).

ΘΕΜΑ 7ο : Έγκριση ή μη παράτασης μισθώματος δημοτικής καλλιεργήσιμης έκτασης (Εισηγήτρια : Μπαλαμπάνη Παρασκευή, Αναπληρώτρια Προϊσταμένη Διεύθυνσης Οικονομικών Υπηρεσιών και Προϊσταμένη Διεύθυνσης Προγραμματισμού & Ανάπτυξης).

ΘΕΜΑ 8ο : Έγκριση της αριθ. 29/2023 απόφασης του Δ.Σ. του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού, Κοινωνικής Προστασίας, Αλληλεγγύης Δήμου Φαρσάλων (Ο.Π.Α.Κ.Π.Α. Δ.Φ.) με θέμα : «Έγκριση Ολοκληρωμένου Πλαισίου Δράσης (Ο.Π.Δ.) του Ο.Π.Α.Κ.Π.Α. Δήμου Φαρσάλων του οικον. έτους 2023 εκ νέου κατόπιν του με αριθ. πρωτ. 25753/04.04.2023 έγγραφο της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας – Στερεάς Ελλάδας» (Εισηγήτρια : Μπαλαμπάνη Παρασκευή, Αναπληρώτρια Προϊσταμένη Διεύθυνσης Οικονομικών Υπηρεσιών και Προϊσταμένη Διεύθυνσης Προγραμματισμού & Ανάπτυξης).

ΘΕΜΑ 9ο : Καθορισμός καταβολής εξόδων παράστασης Προέδρου & Αντιπροέδρου του Δ.Σ. – Αποζημίωση μελών Δ.Σ. του Ν.Π.Δ.Δ. Ο.Π.Α.Κ.Π.Α. Δ.Φ. έτους 2023 (Εισηγήτρια : Μπαλαμπάνη Παρασκευή, Αναπληρώτρια Προϊσταμένη Διεύθυνσης Οικονομικών Υπηρεσιών και Προϊσταμένη Διεύθυνσης Προγραμματισμού & Ανάπτυξης).

ΘΕΜΑ 10ο : Έγκριση παραχώρησης δημοτικής αίθουσας στην Κοινότητα Βασιλί για τη στέγαση του «Εργαστηρίου Ζωγραφικής» (Εισηγητής : Δήμαρχος Φαρσάλων Εσκίογλου Ιορδάνης).

ΘΕΜΑ 11ο : Έγκριση ή μη 1ου Α.Π.Ε. & 1ου Π.Κ.Τ.Μ.Ν.Ε. του έργου «Ανάπλαση του παλαιού δημοτικού σχολείου της Τ.Κ. Αμπελειάς και επανάχρηση του ως πολιτιστικό κέντρο» (Εισηγητής: Λιαπής Αναστάσιος, Προϊστάμενος Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών, Πολεοδομίας και Περιβάλλοντος).

ΘΕΜΑ 12ο : Έγκριση ή μη 1ου Α.Π.Ε. του έργου «Συντηρήσεις υποδομών Ναρθακίου» (Εισηγητής: Λιαπής Αναστάσιος, Προϊστάμενος Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών, Πολεοδομίας και Περιβάλλοντος).

ΘΕΜΑ 13ο : Έγκριση ή μη 1ου Α.Π.Ε. του έργου «Αποκατάσταση βρύσης δυτικά Ζωοδόχου Πηγής και κατασκευή οδού προς Κοιμητήριο» (Εισηγητής: Λιαπής Αναστάσιος, Προϊστάμενος Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών, Πολεοδομίας και Περιβάλλοντος).

ΘΕΜΑ 14ο : Έγκριση ή μη 1ου Α.Π.Ε. του έργου «Συντήρηση και επέκταση Κοιμητηρίων - Οστεοφυλακίων» (Εισηγητής: Λιαπής Αναστάσιος, Προϊστάμενος Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών, Πολεοδομίας και Περιβάλλοντος).

ΘΕΜΑ 15ο : Έγκριση ή μη 1ου Α.Π.Ε. & 1ου Π.Κ.Τ.Μ.Ν.Ε. του έργου «Αστικές Αναπλάσεις Πόλεως Φαρσάλων ΙΙ (ΟΤ 304Β)» (Εισηγητής: Λιαπής Αναστάσιος, Προϊστάμενος Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών, Πολεοδομίας και Περιβάλλοντος).

ΘΕΜΑ 16ο : Έγκριση πρωτοκόλλου Προσωρινής και Οριστικής Παραλαβής του έργου «Στερέωση και αποκατάσταση του Πύργου Καραμίχου στα Φάρσαλα» (Εισηγητής: Λιαπής Αναστάσιος, Προϊστάμενος Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών, Πολεοδομίας και Περιβάλλοντος).

ΘΕΜΑ 17ο : Λύσεις της αναπτυξιακής σύμπραξης (Α.Μ.Κ.Ε.) με την επωνυμία ΜΠΟΥΚΙ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΣΥΜΠΡΑΞΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΤΩΝ ΑΝΕΡΓΩΝ ΡΟΜΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ στην οποία Δήμος Φαρσάλων συμμετέχει ως εταίρος, της Αστικής Μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας (Α.Μ.Κ.Ε.) με την επωνυμία Α Σ ΠΑΝΔΩΡΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΑΝΕΡΓΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ και ορισμός εκπροσώπου για τη λύση αυτών (Εισηγήτρια : Χατζηπλή Σοφία, Αντιδήμαρχος Φαρσάλων).

ΘΕΜΑ 18ο : Έγκριση ή μη χρηματικού βοηθήματος σε άπορο δημότη κατόπιν αιτήματος του (Εισηγήτρια : Μπαλαμπάνη Παρασκευή, Αναπληρώτρια Προϊσταμένη Διεύθυνσης Οικονομικών Υπηρεσιών και Προϊσταμένη Διεύθυνσης Προγραμματισμού & Ανάπτυξης).

Ο Πρόεδρος Δ.Σ.

Αρσενοπούλου Βάια

Πίνακας Αποδεκτών :
Α. Δήμαρχο: ΕΣΚΙΟΓΛΟΥ ΙΟΡΔΑΝΗΣ

Β. Δημοτικοί Σύμβουλοι :
1. ΧΑΤΖΗΠΛΗ ΣΟΦΙΑ
2. ΓΟΥΣΙΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
3. ΜΠΑΣΑΓΙΑΝΝΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
4. ΓΚΑΤΖΟΓΙΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
5. ΚΟΥΚΟΥΛΙΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ
6. ΜΠΡΟΖΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
7. ΧΑΜΟΡΟΥΣΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ
8. ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ ΑΡΙΣΤΟΜΕΝΗΣ
9. ΑΓΓΕΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
10. ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ
11. ΜΠΕΝΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΑ
12. ΜΠΑΜΠΑΝΙΚΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
13. ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ ΚΥΡΙΑΚΗ
14. ΙΦΟΥ ΜΑΡΙΑ
15. ΠΑΤΣΙΟΥΡΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
16. ΛΕΛΕΝΤΖΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
17. ΚΑΤΣΙΑΟΥΝΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ
18. ΑΓΓΕΛΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΙΟΥΛΙΑ
19. ΓΚΕΒΡΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
20. ΓΚΡΗΤΖΑΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
21. ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ
22. ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ
23. ΤΡΙΑΝΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
24. ΜΠΑΛΑΤΣΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
25. ΣΥΡΟΠΟΥΛΟΥ ΔΕΣΠΟΙΝΑ
26. ΔΑΜΙΑΝΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ

Γ. Πρόεδροι Συμβουλίων Κοινοτήτων :
1. Μπόγκας Γεώργιος (Βασιλί)
Κοινοποίηση :
• Μπαλαμπάνη Παρασκευή (Αναπληρώτρια Προϊσταμένη Διεύθυνσης Οικονομικών Υπηρεσιών και Προϊσταμένη Διεύθυνσης Προγραμματισμού & Ανάπτυξης)
• Μπαχατίρογλου Ελένη (Προϊσταμένη Διεύθυνσης Διοικητικών Υπηρεσιών, Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας & Πολιτισμού)
• Λιαπής Αναστάσιος (Προϊστάμενος Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών)
• Αλειφτήρας Σωκράτης (Προϊστάμενος Τμήματος Προϋπολογισμού, Λογιστηρίου και Προμηθειών)
• Ανάρτηση στην ιστοσελίδα του Δήμου
• Ράιδος Απόστολος (Ειδικός Συνεργάτης Δημάρχου)
• Εφημερίδα ηλεκτρονική i-farsala
• Εφημερίδα Νέα Φάρσαλα
• Εφημερίδα Πρώτος Τύπος

Παρασκευή, 07 Απριλίου 2023 13:28
Διαβάστε περισσότερα...

ΝΟΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΣ
ΔΗΜΟΣ ΦΑΡΣΑΛΩΝ
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
ΤΜΗΜΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

Ταχ. Δ/νση : Πατρόκλου 3 - Φάρσαλα
Ταχ. Κώδ. : 40300
Πληροφορίες : Δ. Καλογερόπουλος
Τηλέφωνο: 2491350115
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Φάρσαλα 31-3-2023
Αριθμ. Πρωτ: 4484

Προς τα μέλη της Οικονομικής Επιτροπής:

1. Χατζηπλή Σοφία
2. Γούσιας Δημήτριος
3. Κουκουλιός Σταύρος
4. Γκατζόγιας Νικόλαος
5. Καραχάλιος Αριστομένης
6. Κατσιαούνης Ευάγγελος

ΘΕΜΑ: Πρόσκληση για τακτική συνεδρίαση.

Καλείστε να προσέλθετε σε τακτική συνεδρίαση (6η), στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου (Δημαρχιακό μέγαρο, Πατρόκλου 3 – 2ος όροφος), στις 4 Απριλίου 2023 ημέρα Τρίτη και ώρα 13:00 για να συζητήσουμε και να πάρουμε αποφάσεις για τα παρακάτω θέματα:

ΘΕΜΑ 1o: Αποδοχή ποσού 90.444,13€ από το Υπουργείο Εσωτερικών για «Απόδοση από τους ΚΑΠ έτους 2023 της 1ης δόσης για το πρόγραμμα Βοήθεια στο Σπίτι»
Εισηγητής: Αλειφτήρας Σωκράτης, Προϊστάμενος Τμήματος Προϋπολογισμού, Λογιστηρίου και Προμηθειών.

ΘΕΜΑ 2o: Έγκριση 2ου πρακτικού ελέγχου δικαιολογητικών κατακύρωσης μειοδότη, ανοικτού διαγωνισμού για «Προμήθεια τροφίμων για τις ανάγκες του Δήμου και των Νομικών του Προσώπων έτους 2023»
Εισηγητής: Αλειφτήρας Σωκράτης, Προϊστάμενος Τμήματος Προϋπολογισμού, Λογιστηρίου και Προμηθειών.

ΘΕΜΑ 3o: Έγκριση τεχνικών προδιαγραφών και καθορισμός των όρων διενέργειας ανοικτού διαγωνισμού για «Προμήθεια ειδών καθαριότητας & ευπρεπισμού, για τις ανάγκες του Δήμου και των Νομικών Προσώπων αυτού έτους 2023»
Εισηγητής: Αλειφτήρας Σωκράτης, Προϊστάμενος Τμήματος Προϋπολογισμού, Λογιστηρίου και Προμηθειών.

ΘΕΜΑ 4o: Έγκριση πρακτικού διαγωνισμού για την εκμίσθωση κυλικείου Λαϊκής Αγοράς Φαρσάλων
Εισηγητής: Μπαλαμπάνη Παρασκευή, Προϊστάμενη Διεύθυνσης Προγραμματισμού και Ανάπτυξης.

ΘΕΜΑ 5o: Καθορισμός των όρων διαγωνισμού εκμίσθωσης δημοτικού καταστήματος στην Κοινότητα Πολυδαμείου
Εισηγητής: Μπαλαμπάνη Παρασκευή, Προϊστάμενη Διεύθυνσης Προγραμματισμού και Ανάπτυξης.
Ο Πρόεδρος της Επιτροπής

Ιορδάνης Εσκίογλου
Δήμαρχος Φαρσάλων

Παρασκευή, 31 Μαρτίου 2023 14:28
Διαβάστε περισσότερα...

ΝΟΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΣ
ΔΗΜΟΣ ΦΑΡΣΑΛΩΝ
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
ΤΜΗΜΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

Ταχ. Δ/νση : Πατρόκλου 3 - Φάρσαλα
Ταχ. Κώδ. : 40300
Πληροφορίες : Δ. Καλογερόπουλος
Τηλέφωνο: 2491350115
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Φάρσαλα 23-3-2023
Αριθμ. Πρωτ: 4075

Προς τα μέλη της Οικονομικής Επιτροπής:

1. Χατζηπλή Σοφία
2. Γούσιας Δημήτριος
3. Κουκουλιός Σταύρος
4. Γκατζόγιας Νικόλαος
5. Καραχάλιος Αριστομένης
6. Κατσιαούνης Ευάγγελος

ΘΕΜΑ: Πρόσκληση για τακτική συνεδρίαση.

Καλείστε να προσέλθετε σε τακτική συνεδρίαση (5η), στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου (Δημαρχιακό Μέγαρο, Πατρόκλου 3 – 2ος όροφος), στις 27 Μαρτίου 2023 ημέρα Δευτέρα και ώρα 13:00 για να συζητήσουμε και να πάρουμε αποφάσεις για τα παρακάτω θέματα:

ΘΕΜΑ 1o: Αποδοχή ποσού 798,80€ από το Υπουργείο Εσωτερικών για «Κάλυψη μέσω Σχολικών Επιτροπών των λειτουργικών δαπανών των Σχολικών Μονάδων στις οποίες θα διεξαχθεί ο Πανελλήνιος γραπτός διαγωνισμός (Προκήρυξη ΑΣΕΠ 2Γ/2022) »
Εισηγητής: Αλειφτήρας Σωκράτης, Προϊστάμενος Τμήματος Προϋπολογισμού, Λογιστηρίου και Προμηθειών.

ΘΕΜΑ 2o: Αποδοχή ποσού 54.614,08€ από το Υπουργείο Εσωτερικών για «Κατασκευή ραμπών και χώρων υγιεινής για την πρόσβαση και την εξυπηρέτηση ΑΜΕΑ σε σχολικές μονάδες του Δήμου Φαρσάλων στα πλαίσια του προγράμματος Φιλόδημος ΙΙ «
Εισηγητής: Αλειφτήρας Σωκράτης, Προϊστάμενος Τμήματος Προϋπολογισμού, Λογιστηρίου και Προμηθειών.

ΘΕΜΑ 3o: Έγκριση εξειδίκευσης πίστωσης για διοργάνωση θρησκευτικών εκδηλώσεων για τις Άγιες Ημέρες του Πάσχα στην πόλη των Φαρσάλων
Εισηγητής: Αλειφτήρας Σωκράτης, Προϊστάμενος Τμήματος Προϋπολογισμού, Λογιστηρίου και Προμηθειών.

ΘΕΜΑ 4o: Τροποποίηση της με αριθ. 29/2023 απόφασης μας σχετικά με την απόδοση στην Περιφέρεια Θεσσαλίας το 25% του ημερήσιου τέλους είσπραξης προσερχομένων στη λαϊκή αγορά του Δήμου Φαρσάλων για διάστημα από 01/12/2022 μέχρι 31/12/2022
Εισηγητής: Μπαλαμπάνη Παρασκευή, Προϊστάμενη Διεύθυνσης Προγραμματισμού και Ανάπτυξης.

ΘΕΜΑ 5o: Έγκριση ή μη πρακτικού ηλεκτρονικού διαγωνισμού για «Προμήθεια τροφίμων για τις ανάγκες του Δήμου και των Νομικών του Προσώπων έτους 2023»
Εισηγητής: Αλειφτήρας Σωκράτης, Προϊστάμενος Τμήματος Προϋπολογισμού, Λογιστηρίου και Προμηθειών.

ΘΕΜΑ 6o: Ορισμός πληρεξούσιου δικηγόρου για υποθέσεις Δήμου
Εισηγητής: Εσκίογλου Ιορδάνης, Δήμαρχος.

ΘΕΜΑ 7o: Έγκριση 2ου πρακτικού ηλεκτρονικού διαγωνισμού του έργου «Επισκευές και συντηρήσεις Σχολικών Κτηρίων»
Εισηγητής: Λιαπής Αναστάσιος, Προϊστάμενος Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών, Πολεοδομίας και Περιβάλλοντος.

ΘΕΜΑ 8o: Έγκριση μετάθεσης καταληκτικής ημερομηνίας και ώρας, υποβολής προσφορών και αποσφράγισης στο διαγωνισμό του έργου «Περιβαλλοντικές αναβαθμίσεις και έργα τοπικής ανάπτυξης Δήμου Φαρσάλων»
Εισηγητής: Λιαπής Αναστάσιος, Προϊστάμενος Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών, Πολεοδομίας και Περιβάλλοντος.

ΘΕΜΑ 9o: Έγκριση παραλαβής μελέτης της υπηρεσίας «Σχέδιο Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας Δήμου Φαρσάλων»
Εισηγητής: Λιαπής Αναστάσιος, Προϊστάμενος Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών, Πολεοδομίας και Περιβάλλοντος.

ΘΕΜΑ 10o: Έγκριση παραλαβής σχεδίων οριστικής αρχιτεκτονικής μελέτης, διαμόρφωσης της Κεντρικής Πλατείας Φαρσάλων
Εισηγητής: Λιαπής Αναστάσιος, Προϊστάμενος Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών, Πολεοδομίας και Περιβάλλοντος.

Ο Πρόεδρος της Επιτροπής

Ιορδάνης Εσκίογλου
Δήμαρχος Φαρσάλων

Κοινοποίηση (με e-mail) :
• Μπαλαμπάνη Παρασκευή (Προϊσταμένη Δ/νσης Προγραμματισμού & Ανάπτυξης και Αναπληρώτρια Προϊσταμένη Διεύθυνσης Οικονομικών Υπηρεσιών)
• Μπαχατίρογλου Ελένη (Προϊσταμένη Δ/νσης Διοικητικών Υπηρεσιών, Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας & Πολιτισμού)
• Λιαπής Αναστάσιος (Προϊστάμενος Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών)
• Αλειφτήρας Σωκράτης (Προϊστάμενος Τμήματος Πρ/γισμού, Λογιστηρίου και Προμηθειών)
• Γκέβρος Ιωάννης (Δημοτικός Σύμβουλος – Εκπρόσωπος συνδυασμού «Ενωτική Δημοτική Πρωτοβουλία»)
• Δημητρακόπουλος Ευάγγελος (Δημοτικός Σύμβουλος – Εκπρόσωπος συνδυασμού «Νέα Εποχή»)
• Αναγνώστου Απόστολος (Δημοτικός Σύμβουλος – Εκπρόσωπος συνδυασμού «Λαϊκή Συσπείρωση Φαρσάλων»)
• Τριάντης Ιωάννης (Ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος)
• Μπαλατσός Κων/νος (Ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος)
• Συροπούλου Δέσποινα (Ανεξάρτητη Δημοτικός Σύμβουλος)
• Δαμιανός Κων/νος (Ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος)
• Ανάρτηση στην ιστοσελίδα του Δήμου
• Ράϊδος Απόστολος (Ειδικός Συνεργάτης Δημάρχου)

Παρασκευή, 24 Μαρτίου 2023 09:33
Διαβάστε περισσότερα...

TEBA

Ο Δήμος Φαρσάλων ως εταίρος της Κοινωνικής Σύμπραξης της Περιφερειακής Ενότητας Λάρισας, συμμετέχει στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Επισιτιστικής & Βασικής Υλικής Συνδρομής για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για Απόρους (ΤΕΒΑ/FEAD), στα πλαίσια των Αποκεντρωμένων προμηθειών
Ενημερώνει
τους Δικαιούχους του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης (ΚΕΑ), ότι η διανομή των προϊόντων θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 24 Μαρτίου 2023 από τις 09:00 π.μ. έως 13:00 μ.μ., στη Σκεπαστή Αγορά Φαρσάλων.
Προϊόντα που θα διανεμηθούν: αλεύρι, βόειο κρέας, γάλα εβαπορέ, γραβιέρα, ελαιόλαδο (1 λίτρο), ζάχαρη, ζυμαρικά, καθαριστικό υγρό γενικής χρήσης (1 λίτρο), κριθαράκι μέτριο, μήλα ,οδοντόβουρστα, οδοντόκρεμα, ρύζι σαμπουάν, σκόνη για πλύσιμο ρούχων 55 μεζούρες, συμπυκνωμένος χυμός τομάτας,υγρό κρεμοσάπουνο, υγρό πιάτων, φακές, φασόλια, φέτα, χοιρινό κρέας.
Οι δικαιούχοι του προγράμματος θα παραλάβουν τα προϊόντα με την επίδειξη της απόφασης έγκρισης ΚΕΑ ή του ΑΜΚΑ του μέλους της αίτησης που παραλαμβάνει και σε περίπτωση αδυναμίας προσέλευσης των ιδίων, με επιπλέον κατάθεση εξουσιοδότησης ετέρου προσώπου με βεβαίωση γνήσιου υπογραφής από αρμόδια Αρχή. Όταν η εξουσιοδότηση δε φέρει το γνήσιο της υπογραφής απαιτείται επίδειξη της αστυνομικής του ταυτότητας, ή άλλου επίσημου εγγράφου από το οποίο προκύπτουν ο ΑΜΚΑ ή ο ΑΦΜ του.
Μεθοδολογία Διανομής «Drive Through»
Οι ωφελούμενοι θα προσεγγίσουν το σταθερό σημείο διανομής (Σκεπαστή Αγορά Φαρσάλων) με όχημα θα ακολουθήσουν τους διαμορφωμένους διαδρόμους εισόδου και εξόδου του οχήματος στο περιβάλλοντα χώρο έτσι ώστε: Οι ωφελούμενοι δεν θα αποβιβάζονται σε καμία στιγμή από τα οχήματα τους. Θα διέρχονται από δύο «στάσεις» όπου:
1. Στη πρώτη, θα πραγματοποιείται η ταυτοποίηση τους από υπαλλήλους της ΔΗ.Κ.Ε.ΦΑ που θα είναι προφυλαγμένοι με μάσκες και γάντια. Μετά την ταυτοποίηση οι ωφελούμενοι θα υπογράφουν στο ηλεκτρονικό σύστημα ταυτοποίησης.
2. Στη δεύτερη, ο ωφελούμενος θα υποδεικνύει στους υπαλλήλους του αναδόχου που θα τοποθετήσουν τα τρόφιμα (σχάρα, πορτ – παγκαζ, εντός του οχήματος) και οι υπάλληλοι της αναδόχου εταιρίας ολοκληρώνουν την διαδικασία.
3. Με την ολοκλήρωση της παραπάνω διαδικασίας συνεχίζουν την έξοδο τους από τον περιβάλλοντα χώρο.
Υποχρεώσεις Ωφελούμενων:
Οι ωφελούμενοι είναι υποχρεωμένοι να ακολουθήσουν τις παρακάτω οδηγίες:
1. Να προσέλθουν στο σημείο παραλαβής των τροφίμων αυστηρά στη προκαθορισμένη ώρα που θα τους κοινοποιηθεί με SMS. Είναι εξαιρετικά σημαντικό να τηρηθεί ο συγκεκριμένος κανόνας για την αποφυγή μποτιλιαρίσματος.
2. Κατά τη ταυτοποίηση και παραλαβή να φορούν μάσκα.

Οι ωφελούμενοι θα ενημερωθούν με γραπτό μήνυμα SMS στα κινητά τους τηλέφωνα
Ωφελούμενοι του Προγράμματος είναι:
* Άτομα και οικογένειες που διαβιούν σε συνθήκες ακραίας φτώχειας πληρούν τα κριτήρια της υπ' αριθμ.Δ23/οικ.17108/875/10.04.2017 Απόφασης της Αναπληρώτριας Υπουργού Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης (ΦΕΚ Β'1474/28.04.2017) και συμπεριλαμβάνονται στην πλατφόρμα του ΚΕΑ στον Πίνακα).
Μετά τη λήξη της ημερήσιας διανομής 13:00 μ.μ. τα αδιάθετα προϊόντα επιστρέφονται άμεσα στις αποθήκες του προμηθευτή και δεν μπορεί να γίνεται καμία παραλαβή.

Πληροφορίες στη Δημοτική Κοινωφελή Επιχείρηση Φαρσάλων – (ΔΗ.Κ.Ε.ΦΑ): 24193 50162, -167,
-168 , -175.

Δευτέρα, 20 Μαρτίου 2023 13:39
Διαβάστε περισσότερα...

Επικαιρότητα

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
Prev Next

28-04-2023

Δράση από παιδιά των ΚΔΑΠ στα Φάρσαλα γι…

Δράση από παιδιά των ΚΔΑΠ στα Φάρσαλα για την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου

Tην Παρασκευή 28 Απριλίου 2023 και ώρα 17.00-20.00 οι εκπαιδευτικοί κα...

28-04-2023

«Πνεύμονα» πρασίνου και αναψυχής μεταξύ …

«Πνεύμονα» πρασίνου και αναψυχής μεταξύ της Περιφερειακής οδού και της Ανωχωρίου δημιουργεί ο Δήμος Φαρσάλων

Έναν ακόμη «πνεύμονα» πρασίνου και χώρο αναψυχής δημιουργεί ο Δήμος Φα...

24-04-2023

Νέο έργο συντήρησης του δικτύου αγροτική…

Νέο έργο συντήρησης του δικτύου αγροτικής οδοποιίας στον Δήμο Φαρσάλων

Σημαντικές παρεμβάσεις για τη συντήρηση της αγροτικής οδοποιίας στις π...

21-04-2023

Ίδια μέτρα και σταθμά στις αποζημιώσεις …

Ίδια μέτρα και σταθμά στις αποζημιώσεις στο αμύγδαλο, ζητά ο Δήμος Φαρσάλων

Να αποζημιωθούν και οι αμυγδαλοπαραγωγοί της επαρχίας Φαρσάλων με τα...

19-04-2023

Αναβαθμίζονται ενεργειακά σχολεία σε Φάρ…

Αναβαθμίζονται ενεργειακά σχολεία σε Φάρσαλα και Βαμβακού

Στην ενεργειακή αναβάθμιση τεσσάρων σχολείων σε Φάρσαλα και Βαμβακού...

13-04-2023

Ο εορτασμός του Αγίου Πάσχα στον Δήμο Φα…

Ο εορτασμός του Αγίου Πάσχα στον Δήμο Φαρσάλων

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Σας προσκαλούμε να παραστείτεστην Ακολουθία του Επιταφίου...

13-04-2023

Ο Δήμος Φαρσάλων πρωτοπόρος στις δράσεις…

Ο Δήμος Φαρσάλων πρωτοπόρος στις δράσεις ανακύκλωσης

Τιμητική διάκριση παρέδωσε ο υπεύθυνος της εταιρείας ανακύκλωσης ειδών...

11-04-2023

Με μεγάλη συμμετοχή στα Φάρσαλα η εκδήλω…

Με μεγάλη συμμετοχή στα Φάρσαλα η εκδήλωση για την πρόληψη υγείας και τους εθελοντές δότες μυελού των οστών

Η αξία της πρόληψης, η προαγωγή της υγείας και η ενημέρωση για την ενδ...

07-04-2023

Φωτογραφίες 2ου Μυρμιδόνων Άθλου

Φωτογραφίες 2ου Μυρμιδόνων Άθλου

Φωτογραφίες της διοργάνωσης του 2ου Μυρμιδόνων Άθλου.   Φωτογ...

06-04-2023

Ασυνείδητοι μολύνουν με σκουπίδια περιοχ…

Ασυνείδητοι μολύνουν με σκουπίδια περιοχές στα Φάρσαλα – Με αυστηρές ποινές προειδοποιεί ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας

Έντονο προβληματισμό στις υπηρεσίες του Δήμου Φαρσάλων προκαλούν τα αλ...

05-04-2023

Εκδήλωση του Κ.Υ. Φαρσάλων για την αξία …

Εκδήλωση του Κ.Υ. Φαρσάλων για την αξία της πρόληψης και προαγωγή της υγείας

Το Κέντρο Υγείας Φαρσάλων στα πλαίσια του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέ...

31-03-2023

Ορκίστηκε νέα υπάλληλος Πολιτικός Μηχανι…

Ορκίστηκε νέα υπάλληλος Πολιτικός Μηχανικός στον Δήμο Φαρσάλων

Ορκίστηκε νέα υπάλληλος Πολιτικός Μηχανικός στον Δήμο Φαρσάλων Ορκίστ...

28-03-2023

Με απόλυτη επιτυχία διεξάχθηκε στα Φάρσα…

Με απόλυτη επιτυχία διεξάχθηκε στα Φάρσαλα ο 2ος «Μυρμιδόνων Άθλος»

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 26 Μαρτίου στα Φάρσαλ...

28-03-2023

Η Οργανωτική Επιτροπή του 2ου Μυρμιδόνων…

Η Οργανωτική Επιτροπή του 2ου Μυρμιδόνων Άθλου ευχαριστεί για την άρτια διοργάνωση του αγώνα

  Η Οργανωτική Επιτροπή του 2ου Μυρμιδόνων Άθλου στα Φάρσαλα, θέ...

27-03-2023

Ολοκληρώθηκε η διανομή τροφίμων μέσω το…

Ολοκληρώθηκε η διανομή  τροφίμων μέσω του Προγράμματος ΤΕΒΑ  (ΜΑΡΤΙΟΣ  2023) στο Δήμο Φαρσάλων

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η διανομή τροφίμων και άλλων προϊόντων του ...

27-03-2023

Φωταγωγήθηκαν γαλανόλευκα δημοτικά κτήρι…

Φωταγωγήθηκαν γαλανόλευκα δημοτικά κτήρια στα Φάρσαλα

Στα χρώματα της γαλανόλευκης φωταγωγήθηκαν απόψε Παρασκευή, δημοτικά κ...

27-03-2023

Εσκίογλου: Η εθνική επέτειος της 25ης Μα…

Εσκίογλου: Η εθνική επέτειος της 25ης Μαρτίου, διαρκής υπενθύμιση της δύναμης του ιδανικού της Ελευθερίας

Το μήνυμα του Δημάρχου Φαρσάλων κ. Μάκη Εσκίογλου για τη σημερινή εθνι...

24-03-2023

Τι πρέπει να γνωρίζουν οι συμμετέχοντες …

Τι πρέπει να γνωρίζουν οι συμμετέχοντες στον 2ο «Μυρμιδόνων Άθλο» στα Φάρσαλα – Τεχνική ενημέρωση

Τεχνική ενημέρωση σχετικά με σημαντικές παραμέτρους για τη διεξαγωγή τ...

24-03-2023

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στα Φάρσαλα για …

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στα Φάρσαλα για τη διεξαγωγή του 2ου «Μυρμιδόνων Άθλου»

Σειρά κυκλοφοριακών ρυθμίσεων θα λάβουν χώρα στα Φάρσαλα, μεθαύριο Κυρ...

24-03-2023

Με πληρότητα συμμετοχών θα διεξαχθεί μεθ…

Με πληρότητα συμμετοχών θα διεξαχθεί μεθαύριο Κυριακή ο 2ος «Μυρμιδόνων Άθλος» στα Φάρσαλα

Με πληρότητα συμμετοχών (262 στον αριθμό) ολοκληρώθηκαν οι εγγραφές ...

23-03-2023

Με λαμπρότητα γιορτάζει ο Δήμος Φαρσάλων…

Με λαμπρότητα γιορτάζει ο Δήμος Φαρσάλων την επέτειο της 25ης Μαρτίου

Με κάθε επισημότητα και λαμπρότητα γιορτάζει και φέτος ο Δήμος Φαρσάλω...

21-03-2023

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΕΟΡΤΑΣΜΟΥ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΠΕΤΕΙΟΥ…

Γενικός Σημαιοστολισμός από την 8η πρωινή ώρα της 23ης Μαρτίου μέχρι τ...

21-03-2023

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ 25η Μαρτίου

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ 25η Μαρτίου

   ΔΗΜΟΣ ΦΑΡΣΑΛΩΝ ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑ...

20-03-2023

Προσεισμικός έλεγχος σε σχολεία και άλλα…

Προσεισμικός έλεγχος σε σχολεία και άλλα κτήρια δημόσιας χρήσης ξεκινά στον Δήμο Φαρσάλων

Σε συνέχεια της απόφασης ένταξης του έργου «Εκπόνηση Προγράμματος Πρωτ...

20-03-2023

Την Κυριακή 26 Μαρτίου ο «2ος Μυρμιδόνων…

Την Κυριακή 26 Μαρτίου ο «2ος Μυρμιδόνων Άθλος» στα Φάρσαλα

    Ο Δήμος Φαρσάλων, ο Οργανισμός Πολιτισμού Αθλητισμού Κ...

20-03-2023

Ψήφισμα του Δημοτικού Συμβουλίου Φαρσάλω…

Ψήφισμα του Δημοτικού Συμβουλίου Φαρσάλων για το σιδηροδρομικό δυστύχημα των Τεμπών

Το Δημοτικό Συμβούλιο Φαρσάλων χθες Πέμπτη 16 Μαρτίου 2023, ενέκρινε κ...

08-03-2023

Εσκίογλου: Η σκέψη μας στις μανάδες των …

Εσκίογλου: Η σκέψη μας στις μανάδες των θυμάτων των Τεμπών, εργαζόμαστε για την εξάλειψη κάθε ανισότητας

Δήλωση του Δημάρχου Φαρσάλων κ. Μάκη Εσκίογλου για την Παγκόσμια Ημέρα...

06-03-2023

Χαλάζι έπληξε περιοχές του Δήμου Φαρσάλω…

Χαλάζι έπληξε περιοχές του Δήμου Φαρσάλων

Χαλαζόπτωση έπληξε περιοχές της Δημοτικής Ενότητας Ναρθακίου, του Δήμο...

02-03-2023

Δράση ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης στ…

Δράση ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης στους μαθητές Ά/βάθμιας «ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ-ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ»

Δράση ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης στους μαθητές Ά/βάθμιας «ΚΑΘΑΡΙΟ...

25-02-2023

Εορταστικό τριήμερο με εκδηλώσεις στον Δ…

Εορταστικό τριήμερο με εκδηλώσεις στον Δήμο Φαρσάλων

  Σειρά εορταστικών εκδηλώσεων για το Τριήμερο της Αποκριάς δι...

23-02-2023

Αποκριάτικη παιδική εκδήλωση μεθαύριο Σά…

Αποκριάτικη παιδική εκδήλωση μεθαύριο Σάββατο στα Φάρσαλα

Μία όμορφη Αποκριάτικη παιδική εκδήλωση θα λάβει χώρα στις 4 το μεσημέ...

23-02-2023

Στον Δήμαρχο Μάκη Εσκίογλου η βασίλισσα …

Στον Δήμαρχο Μάκη Εσκίογλου η βασίλισσα του φετινού καρναβαλιού των Φαρσάλων

Μία φρέσκια και λαμπερή παρουσία, γέννημα – θρέμμα Φαρσαλινή, η Ιωάννα...

22-02-2023

Περίσσεψε η ανθρωπιά στα Φάρσαλα για την…

Συγκινητική ήταν η ανταπόκριση των Φαρσαλινών στο κάλεσμα της Δημοτι...

ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ

«2ος ΜΥΡΜΙΔΟΝΩΝ ΑΘΛΟΣ»

 mirmid300

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ

TRITSHS300

Ανάπλαση πλατείας

anapl

Κέντρο Κοινότητας

shmakk

Ανταποκριτές ΕΛΓΑ

                 

Επιλογή Γλώσσας

greek version english version

 

 

jul

Διαδραστικός χάρτης

banner


Δήμος Φαρσάλων, Φάρσαλα, διαύγεια, dimos farsalon, farsala, diaugia
 
Δήμος Φαρσάλων, Φάρσαλα, βιβλιοθήκη εντύπων, dimos farsalon, farsala, vivliothiki entupon Δήμος Φαρσάλων, Φάρσαλα, φωτογραφιες, dimos farsalon, farsala, photo gallery Δήμος Φαρσάλων, Φάρσαλα, βίντεο, dimos farsalon, farsala, video gallery Δήμος Φαρσάλων, Φάρσαλα, αιτήματα πολιτών, dimos farsalon, farsala, aitimata politon

Επικοινωνία

Τηλ. 24913 50129

Fax  24910 23914

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Στατιστικά

Επισκέπτες1137439

myWikipedia

Δήμος Φαρσαλων wikipedia, Φάρσαλα wikipedia, dimos farsalon wikipedia, farsala wikipedia

facebook-logo copy twitter logo   

© 2012-2013 Δήμος Φαρσάλων. All rights reserved | Ανάπτυξη και Φιλοξενία Ιστοσελίδας ItBiz