Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας
30 Δεκ

Το Δέντρο του Γάλακτος

Εκδήλωση χαράς και αγάπης

   DSC1

Την Τετάρτη 23 Δεκέμβρη στην κεντρική πλατεία της πόλης, η ΔΗ.Κ.Ε.ΦΑ. οργάνωσε και πραγματοποίησε μια ιδιαίτερη και πρωτότυπη για τα χρονικά του Δήμου μας, λαμπερή γιορτή, χαράς και αγάπης.

    Η γιορτή περιελάμβανε Bazaar – χορευτικά και θεατρικό από τα ΚΔΑΠ και τον παιδικό σταθμό «Το πάρκο της χαράς» Ρευματιάς, όπως και θεατρικό από ομάδα μαθητών του 1ου Λυκείου.
    Οι πρόσκοποι και οι οδηγοί , τις μεσημεριανές ώρες, πραγματοποίησαν παιχνίδια, δίνοντας ένα ιδιαίτερο χρώμα στην πόλη.
    Καθ' όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης συμπολίτες και κοινωνικές ομάδες κάθε ηλικίας, ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα των διοργανωτών, πρόσφεραν μεγάλες ποσότητες γάλακτος, επιτυγχάνοντας τον στόχο, που ήταν να στηθεί για πρώτη φορά στο Δήμο μας, το δένδρο του γάλακτος.
    Το δένδρο το βράδυ φωτίστηκε με κεριά, δίνοντας τη δική του ξεχωριστή φωτεινή εικόνα στον χώρο, μια εικόνα και ένα μήνυμα, ότι όλοι μαζί μπορούμε.
    Τον χώρο της εκδήλωσης επισκέφθηκαν και τους καλωσόρισε η πρόεδρος της ΔΗ.Κ.Ε.ΦΑ. Δέσποινα Συροπούλου, ο Δήμαρχος Φαρσάλων Άρης Καραχάλιος, οι αντιδήμαρχοι Χριστόδουλος Παπαγεωργίου, Κώστας Γιαχνής, Γιάννης Βασιλείου, ο αντιπρόεδρος ΔΕΥΑΦ Γιώργος Αγγελακόπουλος, δημοτικοί σύμβουλοι, το μέλος της ΔΕ Φαρσάλων Γιώργος Βαγγελός, εκπρόσωποι συλλόγων και φορέων και πλήθος κόσμου.

 

DSC2

 

DSC3

DSC4

DSC6

DSC7

DSC8

 

DSC10

DSC11